Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S8 Android 10

(Topic created on: 05-17-2020 07:37 PM)
360 Views
kartal81
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir soru var açıkçası şaşkınım samsung tarafında android 10 sürümüne A serisi J serisi telefonlardan S8 kadar kalibre olmayan telefonlar var iken S8 modellerinde neden 10 güncellemesi almadı bu sorunun cevabını merak ediyorum geri dönüşler için şimdiden teşekkür ederim 

5 Comments
Ali2720
Active Level 1
Galaxy S
S7 ye 2 yıldır android 9 bekliyorum
kartal81
Active Level 1
Galaxy S
yani hiç makul bir açıklamaya rastlamadım onca araştırmama rağmen neden güncelleme konusunda mağdur bırakılır kullanıcılar anlam veremiyorum
FatıhA70
Active Level 6
Galaxy S
samsung 2 sürüm güncellemesi veriyor ve cihazın piyasaya çıkış tarihinden itibaren 2yıl boyunca güvenlik,düzeltme,optimize etme güncellemeleri yoluyor
kartal81
Active Level 1
Galaxy S
android 10 diye bir durum bahsettim elinizde yazılım olarak mesala iyi bir cihaz var bende de sizdeki yazılımdan daha alt model var diyelim şimdi bana son sürüm vermekle sizi mağdur etmiş sayılmaz mı bu yapilan onu anlatmaya çalıştım ben konu açarak
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba kartal81,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

Teşekkürler.
MOD