- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-14-2021
07:45 PM
(Last edited
02-14-2021
07:48 PM
by
user0000011111
) in
iphone x kullanıcısıydım Samsung S21 ktercih edip telefonu yeni aldım. Gece yatarken telefonun tüm uygulamaları wifi ve mobil veri gibi şarj tüketebilecek herşeyi kapatmama rağmen şarj durumum %90 iken sabah kalktığımda % 52 gibi tüketim sağlanıyor. Telefonu aldığıma hiç memnun olamadım endişelerim gittikçe artıyor. Bu gibi durumda ne yapmam gerekiyor. açıkçası telefonu iade etmek istiyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-15-2021 01:03 AM in
Galaxy SMerhaba ercanozcan,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Güncellemeden sonra yaşadığınız durum devam ederse, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test etmenizi rica ederiz. Eğer donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2021 07:51 PM (Last edited 02-14-2021 07:52 PM ) in
Galaxy SPille ilgili bir sorun vardı ve son gelen güncelleme ile sorun çözüldüğü belirtiyordu kullancılar eğer cihazda yazılım güncellemsi var ise yüklemenizi öneririm
Birde kardeşim cihaz bakımı üzerinden kullanmadığınız uygulamaları uyku modu ve derin uyku mıduna almanı tavsiye ederim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2021 08:08 PM in
Galaxy SSelamlar Alfatürk,
Cihazı ilk aldığım gün böyle bir sorunu keşfettim. Ertesi gün yatmadan önce tüm pil tüketebilecek uygulamaları kapatmama rağmen aynı şekilde sorun devam ettim. Bugun az önce güncellemeyi yaptım bu gece tekrar deneyeceğim. Samsung'un böyle bir amiral gemisi olan telefonunda bu sorunu yaşamak çok üzücü. Geri iade isteğinde bulundum online olarak görüştüğüm samsung destek personeli telefonun üzerinde gelen ekran koruma kılıfının söküldüğü taktirde iadesinin mümkün olmadığını söyledi. Telefonun ekran koruma kılıfını söküp ekran koruma ve kılıf taktırarak telefonu kullanmaya başladım. Ekran koruma kılıfı ile telefonu kullanmak nekadar sağlıklı olabilirdiki.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2021 08:13 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2021 08:13 PM in
Galaxy SCihazın üstünde gelen ekran koruması sadece çizikler karşı koruyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2021 08:15 PM in
Galaxy SGüncellemeyi bugun yaptım bu gecede tüm uygulamaları kapatıp deneyeceğim.
Cihazın üzerinde gelen ekran koruma jelatinini kırılmaz cam taktırmak için söktürüm telefonu hiç kullanmadan taktırdım. aynı zamanda orjinal samsungun 200 tl lik kılıfınıda alıp kullandım.
Umarım bu güncelleme ile sorun düzelir.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-15-2021 01:03 AM in
Galaxy SMerhaba ercanozcan,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Güncellemeden sonra yaşadığınız durum devam ederse, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test etmenizi rica ederiz. Eğer donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD