cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S20 Fe Telefonumun Dokunmatik Tutarsız Çalışıyor

(Topic created on: 06-11-2024 07:47 PM)
177 Views
samsungs20febjk
Active Level 6
Options
Galaxy S
S20 Fe Telefonumu Kullanamıyorum Dokunmatik Sağlam Aslında Ama Mesele Bazı Uygulamalarda Arayüzde Oyunlarda Dokunmatik Düzgün Çalışmıyor Sanki Yazılımsal Bu Sorun Başka Böyle Sorun Yaşayan Varmı Kafasına Göre Takılıyor Telefon. Dokunmatik Testi Yaptım Normal Çıktı Ama Sanki Bu Telefonun Dokunmatiginden Kısmıslar Kardeşimde S22 Var Onda Hiç Böyle Olmuyor Tutarsız Çalışıyor Ne Yapabilirim Varmı Öneriniz Yazılım Güncellemesinden mi Oluyor Anlamadım Bazen İyi Bazen Kötü Çalışıyor 

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Koruma cam takılıysa onu çıkartmanı tavsiye ederim Eğer takılıysa Sorunun kaynağı ondan kaynaklanıyor büyük bir ihtimal direkt çıkar. Bir diğer çözüm olarak da ayarlar ekran bölümüne giriş sağlayarak Dokunma hassasiyeti özelliğini arttırabilirsin. Ayrıca seninle aynı model telefonu kullanıyorum yazılımı son sürüm güncel böyle bir sorun bende yok. Sorunun düzelmezse Eğer Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapın bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin
0 Likes
Galaxy S
Mesela Bir Uygulamaya Girip Çıkıyorum Telefon **bleep** Kafayı Yiyor Dokunmatik Saçmalıyor
Galaxy S
Siz Nasıl Kullanıyorsunuz Hangi Ayarlarda
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Herhangi bir ayar yapmadım normal kullanıyorum
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
ekran jeletini,koruma camı,mıknatıslık kılıf varsa çıkartıp dene.Ekranda ter veya yağlanma olunca da sorun yapar.Elin ıslak veya nemliyse ya da çok kuruysa da algılamaz.
fatihkuzen
Active Level 7
Galaxy S
O telefonun kronik sorunu oydu zaten
0 Likes
Galaxy S
Bencede Öyle
0 Likes
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba samsungs20febjk,

Konu ile ilgili, aşağıdaki kontrolleri yaparak tekrar denemenizi öneririz.

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Cihazınızın yazılımının en yeni sürüme güncellendiğinden emin olun.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Durum hala devam ediyor ise, cihazınızın servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesi gerekebilir. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine ve veri yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD