cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Politikası

(Topic created on: 08-07-2020 11:38 AM)
3269 Views
Dearpest
Active Level 6
Options
Galaxy S

Herkesin beklediği gibi bende Samsung Pay ve Türkçe bixby'i beklemekteyim. Samsung sürekli olarak üzerinde çalışıldığını söylüyor. Ama bence hiç bir çalışma yok veya çok yavaş ilerliyor karşılaştırmak gerekirse Siri 2012 de piyasaya çıkıyor ve 2015 de Türkçe geliyor , bixby ise 2017 de ortaya çıkıyor -ki öncesindede s voice var ve yine Türkçe yok- ve elle tutulur herhangi bir gelişme yok , aynı şekilde bu Samsung pay içinde geçerli.

Benim burada asıl söylemek istediğim , tamam Türkçe bixby i getirmiyorsun bari bizi bixby kullanmak zorunda bırakma bir alternatif olarak Google asistanı koy veya samsung pay halen daha yok bizi zorunlu olarak buna bekletme koy oraya google pay i onu kullanalım , Samsung istiyorki benim uygulamalarımı kullan bizde tamam diyoruz ama hani nerede , o zaman da hmm biraz beklemeniz lazım şu an geliştirme aşamasında diyor -_- .

Bu telefonlar fiyatlandırılırken emin olun ki bixby geliştirme ücreti ve samsung pay geliştirme ücretide alınıyor biz kullanıcılardan. Burdanda şu sonuç çıkıyor bixby ve samsung pay'in parası bizden alınıyor fakat hizmet verilmiyor. 

Kemal Sunal'ın cama ekmek banması gibi bizde rakip firmaların Türkçe asistanlarına ve ödeme yöntemlerine ekmek banıyoruz.

Tek dileğim Samsung'un bu politikasından vazgeçmesi ve daha fazla kullanıcı deneyimini geliştirmesi.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Dearpest,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürlerForum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmaktaBize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
androidci
Expert Level 2
Galaxy S
Google Asistan var alternatif olarak.
Dearpest
Active Level 6
Galaxy S
hocam bixby tuşuna bastığımda gelmesi ve telefonla tam uyumlu olması benim kastettiğim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen bende Türkçe Bixby bekliyordum en azından S20 ve Note 20 ailesi için ancak 2 gündür S20+'ı kontrol ediyorum halen İngilizce ve diğer dediklerinize de katılıyorum
a50cihesap2
Active Level 8
Galaxy S
samsung turkiyede %-28 pazar kaybetti
Dearpest
Active Level 6
Galaxy S
ben bulamadım ama 2014 ve 2015 veya 2016 iphone satışlarını karşılaştırabilsek Türkçe asistanın etkisi az çok çıkar.
0 Likes
a50cihesap2
Active Level 8
Galaxy S
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Dearpest,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürlerForum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmaktaBize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes