cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung One UI 7

(Topic created on: 04-09-2025 01:22 PM)
98 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Galaxy S

image
Bilmeyen arkadaşlar için çoğumuz B sürümüne sahibiz, Hindistan, Avrupa, Japonya, bunlar ayında 14'ünde de vermeyi başaramazlar size söylüyüm, cidden artık Samsung bir telefon kulanmak istemiyorum ama başka bir alternatifim yok, cidden bugün gidip vivo incelemesi yapacam, eğer yapay zeka özelikleri ve yazılımı beğenirsem Vivo 200x Pro ya da Honor'un katlanabilir telefonuna geçmeyi planlıyorum, ben bu şekilde tepkimi gösteriyorum, artık Samsung ekosisteminde barınmak istemiyorum. 

Bazı insanlar laftan anlamıyor, Android 14 2023 yılında çıkmış eski bir işletim sistemi, 6-7 ay sonra Android 17 beta olarak çıkacak ben S24 Ultra gibi amiral gemisi bir telefon aldım ve hala 2023 yılının yazılımını kulanıyorum, bu duruma isyan etmek en doğal hakkım.
S23YTS
Active Level 4
Galaxy S
Sunucu kapasitesi
rucler
Active Level 3
Galaxy S
Global için 14 Nisan söyleniyor.grupta biri görseli paylaşmıştı
Galaxy S
Nerden öğreniyorsunuz
Galaxy S
Kore aldımı güncelleme
Galaxy S
Herkes nerden biliyo
0 Likes
mustapha07
Active Level 4
Galaxy S
12 sinde s24 serisine, 18 inde s23 serisine gelecek güncelleme. Dediğiniz gibi çok geç kaldı Samsung kaldı ki ağustos ayında flip ve fold serisi tanıtılacak onda da .1 güncelleme tanıtırlar😄
Galaxy S
Herkes istediği seçimi yapabilir. Ben sırf güncellemesi için markayı karalamam ve yermem. Bence çok abartılıyor Members özelinde. Genelde zaten hiç kimsenin haberi yok; her ay gelen güvenlik güncellemesini bile kimse bilmiyor, güncellemiyor. Ama nedense members genelinde böyle bir sıkıntı var.
Galaxy S
Aynen hocam ya, 4-5 gün bekleyeceksin diye telefon değiştirmeye ne gerek var. Sabır lazım biraz bu işlere.
Galaxy S
Bekleyemiyor musunuz hocam ya, ben bekliyorum ki benim cihazım Android 15'i Haziran ayında belki Temmuz ayında alacak. Sabırsız olmayın, biraz daha bekleyin. Ben bütçesel sıkıntılar yüzünden bir tableti 1 yıldan fazla bekledim, sabır lütfen.
0 Likes
seeafa
Active Level 5
Galaxy S
O bu şu haziran temmuz ui8 android 16 yayınlanacakmış Samsung su tablo hiç ic açıcı değil
0 Likes