cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung NFC kısmında Google Pay Yazıyor

(Topic created on: 02-01-2025 12:23 PM)
275 Views
calisan
Active Level 5
Options
Galaxy S

Yıllardır kullanmama rağmen yoktu. Bugün şans eseri gördüm. Wallet uygulaması yok ama Google Pay diye çıkıyor. Türkiyede yaşıyorum. 

Daha önce kullanan oldu mu? Fikirlerinizi bekliyorum

15 Comments
calisan
Active Level 5
Galaxy S
Böyle görünüyor1738401866615.jpg
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Google Pay ile Google Wallet farklı sistemlerdir. Birisi cüzdan diğeri ödeme yöntemidir. Normal şartlarda Türkiye'de her ikisi de kullanıma kapalıdır
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Hocam yanlışınız var google pay türkiyede aktif oyun içi satın alım yaparsanız ön ödeme de hangi kartınız var ise onu üzerinden kendi datasında çekim yapıyor ama wallet dediğiniz gibi Türkiye kartlarını etkinleştiremiyor
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam uygulaması desteklenmiyor. Muhtemelen sadece dijitalde Google Pay kullanımı aktif. Ona da para yüklenmiyor sanırım. Benim bildiğim bu şekilde. Fiziki olarak Google Pay kullanmak bildiğim kadarıyla ülkemizde mümkün değil
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Fiziki olarak da kullanmak mümkün teknosa migros bimde kartlarını satılıyor sadece google play üzerinde yapılan işlemler ve google playde yayınlanan oyunların oyun içi kredilerinde kullanılıyor. Ben lise zamanlarımda çok oyuna para yatırırdım migrostan kod alarak
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Karttan kastım dijital kod kartın üzerinde
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Benim fiziki olarak kastım NFC ödemesi hocam. Bilginiz var mı bu konuda?
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Hayır ben yanlış anlaşıldım herhalde. Ben google pay ın türkiyede aktif olduğunu ama sadece google play üzerinde ve oyunlarda alışveriş yapılabileceğini, ve bununda kendi kullanmış olduğumuz ön ödemeli kartın googleplay üzerinde kayıtlı olması halinde ücreti oradan çektiğini söylemek istedim. Wallet uygulaması ise dediğiniz gibi tr de çalışmıyor wallet nice destekliyor kartımızı wallete kaydedebiliyoruz. Ama tr de olmuyor😦
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım hocam. Ben direkt Pay'in hiç kullanılmadığını düşünüyordum. Çok kezde Play ödemesi yaptım halbuki. Ona rağmen bilmiyordum. Teşekkürler bilgi işin ☺️🙏🏻