cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihaz arkasına dokunarak ss alma

(Topic created on: 03-18-2024 01:27 AM)
503 Views
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
Galaxy S
Merhaba bu özelliği bilenler zaten biliyor ip. Xiaomi vs hepsinde fabrikasyon geliyor ama samsung niye ek bir ayarla getirmiyor yani ayarlar kısmına şunu eklemek çok mu zor? Ve bize good Lock denilen uygulamadan saçma sapan şeyler indirtip bu özelliği sunuyor (özellik uygulamayla çalıştığı için hep arka planda 1 uygulama açık yazıyor kabul çok küçüçük dert edilmemesi de getekli ama bu hoş değil) ayarlar kısmında böyle bir ayar var mı yoksa konu hakkında ne düşüyorsunuz?
8 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Böyle bir ayar yok maalesef. Good Lock ile Regi Star kurarak oluyor.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bende onu söylüyorum işte fabrikasyon ayarlara gidip bir tane düğmeyi açarak özelliği açamıyoruz bunları indirmeniz gerkli ama arka planda sürekli regi star çalılıyor ve sürekli arka planda 1 uygulama açık yazıyor xiaomi huawei ve iphone da böyle değil
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Evet maalesef.
Yazılım güncellemeleri ile bir sürü işe yarar özellikler gelebilir aslında ama kısıtlı şeyler getiriyorlar.
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Birşey dicem kardeşim A71 kullanıyorum good lock kursam da registar bende çıkmıyor gidip sağdan soldan bilinmedik yerlerden apk sını indirmek zorunda mıyım ? Değilim o kadar para veriyoruz telefona modele göre özellik ayırıyorlar yok öyle muamele
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Yani normalde olması lazım ama s serisine özel de yapılmış olanilir bilmiyorum hocam
0 Likes
Galaxy S
Good lock üzerinden yapabilirsiniz
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Hocam acaba metni mi okumadın?
Galaxy S
Pardon kusura bakma

Maalesef böyle bu özelikleri ayarlara vermemişler direk good locka atamislar bizlerede zorluk oluyor yapacak bir şey yok