cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Klavye Sesli Yazma

(Topic created on: 11-10-2024 10:34 PM)
171 Views
Berkay_S24U
Active Level 4
Options
Galaxy S

Sesli yazma çok kötü çalışıyor. Acilen düzeltilmesi lazım. Google Asistan kadar işlevsel değil maalesef. En basit örnek bazen saat veya tarih söylerken yazı ile yazıyor sayı kullanmıyor. 

Noktalama işareti yok. Noktadan sonra büyük harf ile başlatmıyor. İmla ve yazım kuralları bakımından aşırı zayıf olduğunu düşünüyorum. 
Klavyenin otomatik düzeltme ayarları da bazen çok kötü çalışıyor maalesef.
Bir diğer önemli eksik ise emoji arama çalışmıyor 😐
12 Comments
Galaxy S
Her şeye katılıyorum, bu yüzden bugün SwiftKey klavyesini Beta sürümünü kurdum. Ayrıca çeviri özelliği pek çok kelimeyi yanlış yazıyor. Şu anda sesli yazmak için SwiftKey Beta'yı kullanıyorum.
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Samsung klavye ayarlarında sesli girişi Google olarak seç
Berkay_S24U
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ben Samsung'un bu konudaki eksikliğine değinmek istedim.
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Anladım da çözüm olarak Google'a geçebilirisiniz demek istedim bende
0 Likes
Berkay_S24U
Active Level 4
Galaxy S
Çözümü biliyorum hocam sağ olun fikriniz için. Yalnız Samsung büyük bir şirket. İnsan bu kadar ücret bayılmışken Samsung'tan faydalanmak istiyor. Google dan faydalanacaksak şu an için Samsung kullanmanın ayrıcalığı bu konuda nedir. Umarım yakın zamanda düzeltirler bu problemi.
Bixby bile Türkçe desteklemiyor.😌
Galaxy S
Kardeşim, o da iyi değil. Farklı bir ekran açılıyor. Yani burada tuşa bastığım zaman klavyede hiçbir şey değişmeden yazabiliyorsun. Ama senin söylediğin şey sadece mikrofon olarak ekran geliyor.
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Haklısın ben gboard kullanıyorum bende ai özellikleri de olmadığı için bence Samsung klavyeden her anlamda daha iyi mikrofona tıklayınca farklı bir menü de açılmıyor
Galaxy S
Sesli komutlar ile 1000 kat daha iyi çalışır, bu nedenle bugün SwiftKey beta klavyesini kurdum. İmla ve dil bilgisi hatalarını düzenliyor, bazen hata veriyor ama sesli komut için değer.
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Swiftkey çok başarılı otomatik düzeltmesi falan çok iyi de sırf görüntüsünü sevmedim diye kullanmıyorum çirkin ucuz geliyor