cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Kamera vs Xiaomi Kamera

(Topic created on: 10-23-2024 02:39 PM)
345 Views
Lahmacunn
Active Level 7
Options
Galaxy S
Bugün Mi14 e baktımda kamera konusunda muazzam bi seviyeye gelmiş Xiaomi. S23 son güncellemede kamerayı falanda bozunca elimdekini atasım geldi desem yalan olmaz. Fotoğraflarda çok hoş yumuşatmaları olsun, 3x in saf kalitesi olsun leica vibrant ve authentic filtreleride çok hoş olmuş. İnsan özeniyor o kaliteyi görünce haliyle. Samsung güncelleme sorunlarını düzeltmesi lazım. Kendinden soğutuyor. 

11 Comments
dolphin56
Active Level 10
Galaxy S
Bende 14 t pro ya vuruldum yaa ❤
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Onun kamera tasarımı kötü bence. Mi 14 ün ki daha hoş gözüküyor
dolphin56
Active Level 10
Galaxy S
Bende çok sevmiyorum tasarımını ama perfonmansı çok iyi hem kamera hem işlemci
Galaxy S
14t ve 14t pro ikisine de baktım ama samaung kadar iyi değil.
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Xiaomi kamera konusunda ilerde bence. Diğer konuları bilemem ama
0 Likes
Galaxy S
öyleymiş gibi görünüyor ama yanıltıcı ve samsung kadar odaklı değildi,özellikle zoomlu fotolarda.
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Yanıltıcı kısmını bana tam açar mısınız? Zoom olayını zevk haricinde kimse kolay kolay kullanmıyor. Şuana kadar standart kullanıcı ay çekimi yapıyor çoğunlukla. Zoom olayı o sebepten önemli bi konu değil genele bakarsan. Xiaomi nin şuanlık tek sıkıntısı kamerada deklanşör hızı bi tık sıkıntı o da muhtemelen 15 serisi ile düzeltilir. Renk doğruluğu, fotoğraf yumuşaklığı vs samsungdan kat kat iyi.
0 Likes
Galaxy S
zoom sadece ay için değil,farklı durumlar için çok fazla kullanan var(mahkeme vb.için uzak çekim kanıt amaçlı kullanım).Dikkatli bak fazla canlı ve fazla renk keskinliği var.Kötü değil ama s23 ultra ile kıyasladığımda s23u ağırlığını koyuyor.MediaMrkt vb.yerde ve farklı satış mağazalarında test ettim.
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Ya hocam mahkeme kanıt ne ya. Bir milyonda bir olacak olayı örnek diye veriyonuz. Peki samsung daha iyi olsun :)
0 Likes