cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Internet Güncelleme Sorunu

(Topic created on: 07-04-2024 07:06 PM)
187 Views
merzifonlu
Active Level 5
Options
Galaxy S
Samsung kullanan diğer arkadaşlarıma samsung internet'in yeni sürümleri dağıtıldı ancak benim galaxy store'da herhangi bir güncellemesi gözükmüyor. S23 kullanıp da güncelleme alan var mı? Yeni sürüm numarası 26 işe başlıyor, bu şekilde anlayabiliriniz eğer otomatik güncellendiyse.

Edit: güncelleme geldi sonunda.
8 Comments
furkan06k
Active Level 6
Galaxy S
Ben samsung int beta yi kullaniyorum bana daha stabil geliyor hocam 😄
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Hocam valla beta sürümler kararsız sürümler olduğu için pek hevesim olmuyor açıkçası. Normal sürümden farklı olarak düzenli olarak yaşattığı sorunlar var mı?
0 Likes
furkan06k
Active Level 6
Galaxy S
Ben Hiç Bir Sorun Görmedim Aslında Stabil Yani Kaç Senedir Kullaniyorum Ama Bir Sorununu Dahi Görmedim
0 Likes
Galaxy S
Bende böyle şuan sizde de aynı mı baya oldu güncelleme geleli1720109087876.jpg
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Evet baya oldu geleli ve hala daha benim telefonuma düşmüyor. Çok şaşkınım açıkçası. İlk defa başıma geliyor.
Galaxy S
Bir Şey sorcam sizde de burası böyle mi bazı samsung kullanıcılarında maksimum, optimize falan var1720109280977.jpg
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Evet böyle. Eski samsung modellerinde performans modu diye bir şey vardı. Muhtemelen geliştirici seçeneklerinden falan aktif edilip kullanılıyordur artık. O arkadaşların öyle yaptığını düşünüyorum. Şu an güncel olarak samsung un sunduğu sizdeki şekilde yani.
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
S23 ve s24lerde böyle maksiumum optimize s23 öncesi
0 Likes