Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba Samsung ekibi,
Geçen gün S10 ve Note 10 için Ekstra karanlık modun niçin gelmediği paylaştım ve moderatör tarafından aşağıdaki cevap verildi
Konu hakkında geri bildirim oldu ama ben cevabımı alamadım konsept deniliyor neyin konsept olduğu belirsiz cevap yok
bilgi yok siz nasıl bir ekipsiniz cevap verin lütfen
Samsung Türkiye ekibi, türkiyede cihaz satıyorsanız cihazlarımız hakkında bilgi vermek zorundasınız eğer verilmiyorsa bu bir müşteri memnuniyetsizliğidir(her bilgiye resmi bilgi yok )
Ben Türkiyeden bir cevap öğrenemeyecek isem
*Canlı destek niçin var ?
*E posta hizmeti niçin var?
*444 77 11 iletişim numarası niçin var ?
Şu aşağıdaki sorularımın cevabını alamıyorum ilgili ekibinizden ;
* Bu özellik cihazlarımızda niye bulunmuyor?
*Samsung ekibi bu bahsettiğim özellikActivity launcher uygulaması ile izin açılıyor ve cihazda özellik çalışıyor şimdi ben niye bu uygulama mahrum kalıyorum bana bunun açıklamasını yapın ?
*S10 ve Note 10 serisi cihazların ekranı kötü mü bunun açıklamasını yapın?
*Cihazın beta 1 güncellemesinde aktifi olan hizmet nasıl olurda beta 2 olmaz ?
Samsung u çok sevdiğim halde nasıl soğutuyorsunuz resmen diğer marka almaya zorluyorsunuz beni veya diğer kullanıcıları
Çok aşırı bir şekilde soğudum markanın işleyişlerinden 😦
Lütfen gerekli yerler ile iletişimde bulunun S10 ve Note 10 serisine ekstra karanlık modunu getirin
Solved! Go to Solution.
50 Comments
- « Previous
- Next »
Solution

Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-10-2022 10:21 AM in
Galaxy SMerhaba Alfatürk,
Teknik ekibimiz tarafından 08.01.2022 tarihinde aranarak size bilgi verilmiştir. Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.
Teşekkürler.
MOD

- « Previous
- Next »