cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Geliştirici Seçenekleri Tema

(Topic created on: 11-11-2020 12:46 AM)
887 Views
ERHCA
Active Level 2
Options
Galaxy S

image

Burdaki ayarlardan simge şekillerini değiştiriyorum ama bazısı değişiyor bazısı aynı kalıyor. Vurgu renginin hiç bie etkisi yok zaten. Bu konuda bilgisi olan var mı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy S
Sadece desteklenen uygulamalarda ve içeriklerde bu ayarları görebilirsin. Galaxy Themes uygulamsından indiriyorum sende öyle yapabilirsin.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Galaxy S

Arkadaşım sen direkt geliştirici ayarlarından girmişsin.Kalıcı olmaz benim sana tavsiyem theme park ugulama var samsung'a ait indir kur istedigin gibi simge,yazi,walpaper yapabilirsin.
Buda linki;
s10+ kullanıyorum.seninkisi destekler mi ? bilemem

Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung Members linkleri engellemektedir ve samsung orjinal siteleri ve samsungun orjinal uygulama linkleri dısında link atamazsınız.
Galaxy S
o zaman arkadaşa yardim et nasil yapacak.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Ben sunu demeye çalisiyorum; Samsung members kurallarina gore link atarsanız silinir. 2. veya 3. kez yeniden link atarsaniz ban yersiniz.
ben size anlatamadiniz demiyorum sadece link atarsaniz silinir ve tekrarlarsaniz ban yiyebilirsiniz demeye çalısmistim
Galaxy S
Yani Herşey bir yere kadar daire içinde nefes aldığın kadar özgürsünüz.Ne farki kaldı Apple ile samsung arasındaki **bleep** sözde android dünyası özgürsün ama başka ekosistemi tercih etmişim.Yazik banlasinlar.
0 Likes
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy S
Sadece desteklenen uygulamalarda ve içeriklerde bu ayarları görebilirsin. Galaxy Themes uygulamsından indiriyorum sende öyle yapabilirsin.
0 Likes