cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung GalaxyS20FE telefonumda video izlerken ekran piksel piksel oluyor

(Topic created on: 02-26-2022 07:14 PM)
464 Views
GALANPA
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung Galaxy A31 markalı telefonumda video izlerken ekran piksel piksel oluyor ya da bozuluyor ekran. Telefonum almanyadan geldi ve 0 kutusundan ben açtım. Yaklaşık 4 aydır araştırıyorum çözümü bulamadım lutfen yardım edin artık çok yoruldum hiçbir videoyu izleyemiyorum :((

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aslında telefonda pek sorun olmaz ama siz bilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekrana reset atmanız gerekiyor Nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok maalesef
GALANPA
Active Level 3
Galaxy S
Kesim problemi cozermi acaba daha önce karsilastinizmi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sorun kesin olarak çözülür veya çözülmez hakkında bir bilgim yok ama bunu denemenizi öneriyorum Bu arada böyle bir şey çok şükür başıma gelmedi inşallah da gelmez belki videos izlediğiniz uygulamada Sorun da olabilir isterseniz videoları izlediğiniz uygulamanın verilerini de silmeyi deneyin
GALANPA
Active Level 3
Galaxy S
Uygulamayla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü insatgram youtube facebook kendi çektiğim videolar herhangisi birini normal oynatmıyor hepsinde aynı şey
GALANPA
Active Level 3
Galaxy S
Ama oyun oynuyorum 120hz kullanıyorum yani herhangi hicbiseyde problem yok sadece videolar da var o yüzden kafam karışıyor
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Ben de S20FE kullanıyorum. Aynı sorun bende de var. Youtubeda veya instagramda video izlerken karsilastim su ana kadar. Arada oluyor. Android 12 kaynakli bir hata olabilir belki ondan önce yoktu.
GALANPA
Active Level 3
Galaxy S
Bende 11 vardi ilk aldığımda 12 güncelledim hala çözülmedi
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Android 11deyken var mıydı problem?
GALANPA
Active Level 3
Galaxy S
Evet vardı zaten 4 ay oldu alalı kutusundan çıkardım 11 di android problem vardı