cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Watch SM-R800 Eksikleri

(Topic created on: 01-26-2021 02:35 PM)
375 Views
meodurmus
Active Level 1
Options
Galaxy S

Saat gerçekten çok güzel ancak gördüğüm bazı eksikleri bildirmek istiyorum.
Bu eksikler tamamlanırsa birçok marka telefon kullanıcıları için ürününüz çok daha avantajlı olacaktır. Xiaomi telefonlar ile bildirim saate gelmiyordu. Bunu telefon üzerinden bildirim yönetimi kısmında android sen MIUI olarak değiştirerek çözdüm.
Sanırım saf android arayüzlü cihazlarda bildirim problemi yaşatıyor kontrol etmenizi tavsiye ederim. Sesli yazma modunda samsung klavye ve mikrofona kesiklikle türkçe dil desteği eklenmeli. Yoksa 30 tl ye ek google klavye app satın almak gerekiyor. Tabiki buda bir çözüm ancak neden farkı bir kişinin geliştirdigi app almak zorunda kalalım?

Galaxy store üzerinde appler ve saat arayüzlerini yorumlarına ve yıldızlarına göre listeleyip ücretli veya ücretsizleri filtreleyebilsek çok daha iyi olur karmaşadan kurtuluruz.

Saate planlı tasarruf modu eklense harika olur. Örnek olarak gece kullanım olmadığı için belirlenen saatler arası güç tasarrufuna geçse  belirtilen saatlerde standart modda çalışsa pil ömrü ve şarj süresine katkısı olur diye düşünüyorum

Son olarak bence en önemlisi samsung wearable uygulaması çift sim Kart özelliği olan telefonlarda kullanılan çift Whatsap uygulamasını görmüyor. Yani bir 1. Sim e ait olan whatsap bildirimleri sıkıntısız geliyor.. Ancak 2. Klon whatsap yani çift uygulamaların bildirimlerini uygulamadaki bildirim yönetimi ekranında gözukmedıgınden saate gelmiyor Wearable uygulamasında 2. Whatsap ı yani çift uygulamayı bildirimler alanından seçemiyoruz. Bence bu özellik eklense saatiniz benim ve birçok kullanıcı için harika olacak. Lütfen bunu değerlendirin.

Son olarak yıl olmuş 2021 artık Bixby'e kesinlikle türkçe dil desteği gelmeli.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba meodurmus,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
antrenoux
Active Level 6
Galaxy S
Birtane de benden tam 1 yil 1 ay oldu hala tizen güncellemesi yok 4.0.0.7 de takıldık kaldik
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba meodurmus,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes