cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S25 Serisinde Hangi İşlemcileri Göreceğiz📱👇

(Topic created on: 10-12-2024 10:01 PM)
586 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Samsung, Galaxy S25 serisi modelleri Ocak 2025'te duyuracak. Üç modelden oluşacak serinin işlemcileri şimdiden netleşti diyebiliriz.

image
Samsung 

Ocak ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S25 serisi için markanın bu modellerde hangi işlemcileri kullanmak istediği ile ilgili detaylar artık ortaya çıkmaya başladı. Son gelen açıklamalara göre bu seride kullanılacak işlemcilerin şu şekilde olması bekleniyor.

S25 Ultra’da Snapdragon 8 Gen 4(Snapdragon 8 Elite) yonga seti yer alacak. Galaxy S25 ve S25+ modellerinde ise sürpiz şekilde MediaTek Dimensity 9400‘ü göreceğiz.

Burada Samsung neden kendi işlemcisini kullanmayacak derseniz eğer bunun iki nedeni var; Hem üretici kaynaklı bazı sorunlar hemde exynos işlemcilerin verimsiz olacağı düşüncesi.

Tabi ki henüz her şey kesinleşmiş veya net değil bunuda belirtmekte fayda var. Bekleyip göreceğiz.

8 Comments
osmerov
Active Level 6
Galaxy S
8 gen 4 kullanılacak s25 fe gelir ise tahminim 7 gen 3 le geleceği yönünde
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Henüz net değil zaten ama gelen son bilgiler bunları gösteriyor
osmerov
Active Level 6
Galaxy S
Ben bu durumu şuan olumlu görüyorum Qualcomm işlemciyi resmen samsung için çıkartıyor şuanda ancak a25fe fikrimi değiştirdim gelirse 8+ gen 1 le gelebilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bekleyip göreceğiz 🤔👍
uchihamadara37
Beginner Level 2
Galaxy S
S24 Fe exynos 2400e ile gelmişken S25 fe neden daha düşük bir işlemci ile gelsin?
uchihamadara37
Beginner Level 2
Galaxy S
S24 Fe exynos 2400e ile gelmişken S25 fe neden daha düşük bir işlemci ile gelsin?
Zamazong
Active Level 5
Galaxy S
İyiki düz s25 beklemeyip s24+ almışım
Galaxy S
Bence herkes yanılacak s23 serisi gibi 25 seriside snapdragon 8gen 4 le gelecek Samsung bunu arada yapar ters köşe yada exinos serisi ile gelir herşeye rağmen ultra hariç