cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S23 FE Yeniden Başlatma Sorunu

(Topic created on: 01-18-2024 11:57 AM)
665 Views
PolatMusa
Active Level 1
Options
Galaxy S
Telefonu alalı 2 gün oldu. Aktif olarak her şekilde test ettim. Otomatik yeniden başlatma ayarı kapalı olmasına rağmen telefon sürekli 5 dk da bir kendini yeniden başlatıyor. Telefonu kullanamıyorum. Güç tasarrufu modunu kapalı ve açık kullandım bir şey değişmedi. Yazılım güncel değildi geldiğinde aynı sorun vardı. Aynı gün güncelledim yine sorun devam ediyor. 16.01.2024 tarihinde kutusunu açtım. Müşteri hizmetlerini aradım garantiye getirin diyor. Forumlarda yazılım ile alakalı diyen var, garantiye yollamasına rağmen düzelmeyen var, garantiye yolladıktan sonra anakart değiştikten sonra düzelen var. Yani gerçekten saçma bir mağduriyet yaşıyorum. Zaten cihazı garantiye de yollasam eğer içi açılacaksa başta söyleyeceğim cihazın yenisini yollasınlar. Rezalet gerçekten.
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yedek Aldiktan Sonra Sıfırlamani tavsiye ediyorum baktın yine oluyorsa samsung teknik servise başvur
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum.
PolatMusa
Active Level 1
Galaxy S
Düzelen var mı? Bu gün yapacağım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S21 FE kullanıyorum Bilmiyorum maalesef
0 Likes
trballi
Active Level 4
Galaxy S
Kardesim anakart filan alakası yok benim dun telefonumda hicbir sorun yokken 6.0 guncellemeden sonra aynı dedigin gibi oldu aksamdan sabaha anakartmı bozuldu
0 Likes
PolatMusa
Active Level 1
Galaxy S
Hocam telefon geldiğinde 6.0 yüklü değildi. Muhtemelen 5.9 falandı hatırlamıyorum. Güncelledim 6.0 yaptım. Problem şurda güncellemeden öncede yapıyodu bu sıkıntıyı.
0 Likes
trballi
Active Level 4
Galaxy S
Valla usta benim telefonumda hicbir sorun yoktu aksam ne donma ne kasma ne kapanma sabah uyandim kahvalti yaptim sonra güncelledim sonra telefon donma kasma yeniden baslatma gecmis olsun
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
5.9 diye bir sürüm yok 5.1 dir o
0 Likes
PolatMusa
Active Level 1
Galaxy S
Doğrudur bakmamıştım