cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 one ui 6.1 Güncellemesi

(Topic created on: 12-24-2024 07:03 PM)
238 Views
OperatorKaptan
Active Level 5
Options
Galaxy S
(Bu haber doğru mu yada yeni mi?)

Haberin Bağlantısı->

Haberin tam yazısı->

Tamiri 25 bin TL tutuyor: O güncellemeyi yapmayın

Samsung Galaxy S22 serisi kullanıcıları, One UI 6.1 güncellemesi sonrası maliyetli yazılımsal problemler yaşıyor.

Galaxy S22 serisi telefonu bulunan kişiler ciddi bir problemle karşı karşıya. Yakın zamanda dağıtılmaya başlanan One UI 6.1 güncellemesi cihazda geri dönülemez hataları da beraberinde getiriyor.

Kullanıcıların iddialarına göre, ekran gecikmeleri, cihazların yeniden başlatma döngüsüne girmesi ve bazı durumlarda cihazların işlevsiz hale gelmesi gibi konular yer alıyor.

Forumlarda paylaşılan bilgilere göre, Wi-Fi açık bırakıldığında cihaz kendini yeniden başlattığı ve ağ ayarlarını sıfırlamadan ya da fabrika ayarlarına geri dönmeden cihaz kendine gelmiyor. Bazı kullanıcılarda ise anakart arızası meydana geldiği ve 483-600 dolar arasında tamirat ücreti çıktığı iddia edildi.

GizmoChina'nın haberine göre, yetkili servisin cihazda bulunan kozmetik hasarı nedeniyle cihazın garanti dışı bıraktığı ifade edildi. Forumlarda kullanıcılar bu durumdan şikayetçi olsa da Samsung'dan herhangi bir açıklama gelmedi

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ppink
Active Level 6
Galaxy S
Bu haber yeni gözüküyor, S22 için bilmiyorum ama A55 serisi için bir kullanıcının Reddit'e şu resmi attığını gördüm. Bu haberdeki olay olmuş. Resimde göründüğü üzere hatada cihazın sürekli yeniden başlatıldığı öne sürülmüş ve nedeni tam olarak bilinmiyorRDT_20241224_1926394878342820857813126_1000013806_1735057599.jpg

View solution in context

Solution
mehmetakdag
Expert Level 1
Galaxy S
Donanımsal veya başka sorunlardan kaynaklanmış olabilir. Her cihazdan aynı sonuç alınmıyor.

View solution in context

Solution
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Genel bir sorun değil fazla duymadım ve 6.1 sanırım Mart nisanda falan gelmişti kaç ay oldu hata varsa da kapatmışlardır yeni güncellemelerle

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Galaxy S
Hiç bir fikri olan yok mu?
0 Likes
Solution
ppink
Active Level 6
Galaxy S
Bu haber yeni gözüküyor, S22 için bilmiyorum ama A55 serisi için bir kullanıcının Reddit'e şu resmi attığını gördüm. Bu haberdeki olay olmuş. Resimde göründüğü üzere hatada cihazın sürekli yeniden başlatıldığı öne sürülmüş ve nedeni tam olarak bilinmiyorRDT_20241224_1926394878342820857813126_1000013806_1735057599.jpg
Galaxy S
O zaman belki nedeni bu olabilir. Bi de 7/24 yorum ilgilenmesi gitti mi? Yazın sonlarında ve son baharın baslarında bayağı yorumların hepsine bakılıyordu?
0 Likes
ppink
Active Level 6
Galaxy S
Dürüst olmak gerekirse bu toplulukta yeni sayılırım, son bir kaç aydır aktiflik gerçekten az gibi ama çok bir bilgim yok
mehmetakdag
Expert Level 1
Galaxy S
S22 kullanıcısıyım bahsedilen sorunları yaşamadım.
Galaxy S
Tamam. (Bu haberi atma amacım doğruluğu ve bilgilendirmek için. Yorumlardaki bir kişi A serisinde sorun yaşayan bir kişinin durumunu yorum olarak bizle paylaştı.)
Solution
mehmetakdag
Expert Level 1
Galaxy S
Donanımsal veya başka sorunlardan kaynaklanmış olabilir. Her cihazdan aynı sonuç alınmıyor.
Galaxy S
Doğru.
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Genel bir sorun değil fazla duymadım ve 6.1 sanırım Mart nisanda falan gelmişti kaç ay oldu hata varsa da kapatmışlardır yeni güncellemelerle
0 Likes