cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy S22 Ultra Ghost Screen Sorunu ve BDH Servis Mağduriyeti

(Topic created on: 10-28-2022 02:59 PM)
1526 Views
Salidgn
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba, 3 aylık Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB cihazımda Ghost Screen sorunu ortaya çıktı. Bununla alakalı cihazımı BDH Ankara servisine sorun notu yazarak ve galeriye soruna dair resimleri yükleyerek gönderdim. Tüketici hakları ayıplı mal kapsamında ürünün değişimini istedim. 21.10.2022 tarihinde servise teslim edildi ve yaklaşık 4-5 gün sonra servis tarafından arandım. Üründe herhangi bir sorun olmadığını söylediler ve sorunun nerede olduğunu sordular. Bende sorunun bildirim çubuğu altına kadar yaklaşık 1 cm boyunca ve alt navigasyon çubuğunda olduğunu belirtip tekrar aynı görselleri BDH WhatsApp hattına gönderdim. (görseller ektedir) BDH Ankara tarafından cihazda sadece test yapılıp bana gönderildiğini öğrenince Samsung ve servisleri hala 2010 yılından kalma olduğunu bana göstermiş oldu...

Arkadaşlar bu sorun bariz belli olan bir sorun. Bu sorunu nasıl olurda görmezden gelebilirler? Sorun benim gözlerimde mi yoksa umursamamazlıkların da mı? Bu işin arkasını kesinlikle bırakmayacağım...

samsung-telefon-galaxy-s22-ultra-amoled-yanigi-3.jpgsamsung-telefon-galaxy-s22-ultra-amoled-yanigi-4.jpgsamsung-telefon-galaxy-s22-ultra-amoled-yanigi-2.jpgsamsung-telefon-galaxy-s22-ultra-amoled-yanigi-3 (1).jpgsamsung-telefon-galaxy-s22-ultra-amoled-yanigi-2 (1).jpg

Resolved!
34 Comments
Salidgn
Active Level 2
Galaxy S

Hocam bana dead pixel veya ghost screen veya amoled burn sorununu anlatmanıza gerek yok, ben a sından z sine kadar biliyorum. Buna yok diyenin göz doktoruna gitmesini tavsiye ediyorum..

62492445-B9C5-4B74-BE8E-25210A2E858A.jpegC5BDADF5-4FC6-4E33-A52D-AC3CD6ABA9F2.jpeg

uykusuzpanda
Active Level 4
Galaxy S

benzer sorun bendede var en düşük ışıkta telefon ekranına dokunduğum zaman sizin telefonunuzda görülen çizgi gibi beyaz bir çizgi beliriyor dokunduğum süre boyunca kalıyor bu amoled yanığı mı ?

Salidgn
Active Level 2
Galaxy S

C5BDADF5-4FC6-4E33-A52D-AC3CD6ABA9F2.jpeg

Buna ghost screen yoktur diyenin göz doktoruna gitmesini tavsiye ederim… Renk tartışması yapıyoruz yahu ghost screen var ben mi körüm göremeyenler mi kör anlamıyorum.

62492445-B9C5-4B74-BE8E-25210A2E858A.jpeg

Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Salidgn,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes