- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-25-2023
11:49 PM
(Last edited
01-25-2023
11:53 PM
by
Yeşilırmak
) in
Merhaba, Samsung Galaxy S21 FE telefonumda kablolu kulaklık kullanabilmek için Samsung mağazasından 3.5mm dönüştürücü aldım. Telefon bazen dönüştürücü kabloyu algılamıyor ve sesi dışarı veriyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2023 12:05 AM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-25-2023 11:52 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2023 12:02 AM (Last edited 01-26-2023 12:03 AM ) in
Galaxy SÇıkarıp takıyorum ama f ar k etmiyor

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2023 12:05 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2023 12:15 AM in
Galaxy STemassızlık varsa çıkarıp takmak sorunu çözmez demek doğru değil aslında. Çünkü temassızlık olmasının sebebi tam oturmuyor olması olabilir. Ben tam oturduğundan emin olacağım şekilde çıkarıp taktığımdan bahsetmek istemiştim. Başka bir çevirici ile deneme şansım bulunmuyor çünkü elimde bir adet var. Cihaz desteklemiyor olsaydı hiç çalışmazdı. Desteklemiyor olması da saçma çünkü orijinal Samsung ürünü orijinal Samsung telefonda neden desteklenmesin? Toz vs de yok telefon 1 aylık

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2023 12:23 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2023 12:51 AM in
Galaxy SBirbirine denk gelmeyen dişi ve erkek yuvalar olsa ürün hiç kullanılmaz. İki yönde de kullanılabilen bir ürün bazen çalışmıyorsa belki ürün arızalı olabilir ya da tam oturmamış olabilir. Tam oturmamış olma ihtimali olmadığını söylemiştim. Samsung marka dönüştürücünün yeni model bir Samsung telefonda desteklenmeme ihtimali yok, bunu söylemeniz bile çok komik aslında. Tam oturmama gibi bir şey söylemedim. Yardım isteme konusunda ise şöyle konuşayım. Ben size özel mesajla yazmadım, herkese açık bir toplulukta aynı sorunla karşılaşmış ve çözüm bulmuş birini bulabilme ihtimaline karşılık paylaşım yaptım. Yani sizden özel olarak bir YARDIM istemedim. Ukalalık yapan sizsiniz çünkü konu hakkında fikriniz olmamasına rağmen yorum yapmış olmak için konuşuyorsunuz. "Temassızlık yapıyor" yazmak konu hakkında bilgili olduğunuzu veya çözüm önerisinde bulunduğunuzu göstermiyor. Bilmiş olma durumuna rağmen soru sorma kısmına gelecek olursak, bilgisayar mühendisiyim kendi alanımda da birçok sorunla karşılaşıyorum ama başkalarına sorarak sorunumu çözebiliyorum. Aynı şekilde başkaları da bana sorarak sorunlarını çözebiliyorlar. Herkes her şeyi tecrübe etmiş olmayabilir, iki kişi aynı anda bir soruna bakıp farklı çözümler çıkarılabilir. Sonuç olarak, bir konu hakkında bilginiz yoksa kendinizi öne atmamanız gerektiğini umarım bir gün öğrenirsiniz. **bleep** ettiyseniz üslubunuzu bozmuş olmanıza rağmen ben bozmayıp açıklama yaptım. İyi akşamlar dilerim.