cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Arızalı Ürününe Yeni Özellik Diyor S24 Ultra

(Topic created on: 04-08-2024 04:44 PM)
270 Views
Cansgalaxy
Active Level 7
Options
Galaxy S
https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/samsung-s24-ultra-kamera-cizirtisi-ve-samsung-arizali-uru...
Bazı arkadaşlar şikayetvara attığım videoda çok sallağıdımı benimde s24 ultramda bu kadar sallasam çıkar dediler video göndermelerini istedim göndermediler madem arkadaşlar bilmiyorsunuz yada kanıtın yok ne diye konuşuyorsunuz?
Bu ne fanlıktır çözemedim böyle konuşan insanların umarım başına da gelir bu durum görürüm o zaman o şahısları.
Yazıktır gerçekten sen git en üst modellerden birini al bozuk ürüne servisin bana demesi yeni özellikmiş diğer mağazalarınızdaki s24 ultralarla kıyasladım dedim gene bana demezler mi onlardan da çıkıyor kardeşim ben karşılaştırdım 2 tane s24 ultra ile hiçbirinde çıkmıyor geçen senenin modeli s23 ultra ile kıyaslandığımda gene ondada bu ses yok Samsung Türkiyede kesinlikle pişmanlıktır s24 ultra alacaklara tavsiyem almasınlar alırlarsa ürünü satmak için 100 kelam eden samsung ürününün arkasında durmuyor ki s24 ultraların çoğu problemli şahsen samsungun bu ürününden uzak durun diyorum bende zaten artık samsung kullanmam insanları kandırıp yeni özellik demek gerçekten pes.
Bu videoyu atmamın sebebi o diğer videoda yorum yapıp yok çok piypiriklisin yok bendede çıkıyor diyen arkadaş ve sizler görün diye attım o arkadaşa bana video ile sosyal medyadan döner misin dedim dönmedi çıkmıyor ki dönmedi arkadaş.
17 Comments
Galaxy S
G.olsun..
Şikayetinizi inceledim, Denedim hatta(salladım baya yukarı, aşağı, sağa, sola-evirdim, çevirdim) aynı sorun bende yok.. (o çok bilmişlere söyle, çok biliyorlar..)

Tüketici hakem heyetine başvur kusurlu mal satmaktan dolayı yeni cihaz göndermek zorundalar..
(Başvurmak çok kolay, e-devlet üzerinden hemen başvurun, ne diye uğraşıyorsunuz ki, onlar uğraşsın..)

Her türlü hakkınızı arayın..
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Çok teşekkür ederim bilgi için artık zaten iade istiyorum üründen ister istemez soğudum.
Galaxy S
Deneyişimin kanıtı; 5x zoom ile UHD, 60fps..
Bu fotoğraf sonraki deneyişim.1712583833803_1712583833794_0.jpg
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler.
Galaxy S
Anladım.. bendeki cihazda(s24u) hiç bir sorun yok..
Şükür inşallah hiç bir sorunda yaşamam.. (bilen veya kullanan kişilerce teyit ettirirseniz daha makul olur.. "o kadarda olur" diyenler bilmeyenler, kullanmayanlardır cihazı..)

- Sıkıntı yok her türlü iadeyi alırsınız.. çünkü kusurlu mal satmışlar sizlere..
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bu ses kayıt alırken de mi çıkıyor yoksa kayıt aldıktan sonra mı? Eğer alırken çıkıyorsa OIS kaynaklı bir sorun büyük ihtimalle. Kayıttan sonra çıkıyorsa Zoom yapınca sese müdahele eden bir yazılım var o düzgün çalışmıyor olabilir.
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bu arada ürün iade hakkınız 14 gün eğer 14 gün olmadıysa acele etseniz iyi olur.
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Oldu maalesef.
0 Likes
Galaxy S
Garanti kapsamındaysa kusurlu mal satmaktan iade alabilir..