Arkadaşlar selam başlıkta da belirttiğim gibi kulaklığımda kısa yolu kullandığımda (Asistan'ı aktif ettiğimde) bixby açılıyor bunu Google asistan... View Post
Arkadaşlar selam başlıkta da belirttiğim gibi kulaklığımda kısa yolu kullandığımda (Asistan'ı aktif ettiğimde) bixby açılıyor bunu Google asistan... View Post
S23 fe telefonumu aldığımdan beri hoparlör sorunu yaşıyorum.Ust hoparlör yani ahize kısmında sorun var,gerek telefon görüşmesi,gerek ise videolarda... View Post
S21fe ekran açma tuşuna basınca veya elime alınca ekran açılırken tekliyor takılıyor neden böyle olur yazılımla alakalımı View Post
Arkadaşlar merhaba ben.sürekli adaptif parlaklikta kullaniyorum fakat bazen ayni ortamda acip kapadiğim zaman ayni veriyi ve parlakliği vermiyor... View Post
Arkadaşlar kontrol eder misiniz? Smart Switch üzerinden güncelleme bildirimi geldi bana. View Post
Merhaba Arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayacağım ama ilk üye olduğum telefonu alırken ki mail adresimi bilemiyorum sıfırlamakta istiyorum... View Post
Instagram sürekli aynı bildirimi gönderiyor. Bunu nasıl çözebilirim ? (One ui 6 s23 ) View Post
S23 CİHAZIMDA BİLDİRİMLER TAKILI KALDI SÜREKLİ OKUDUĞUM BİLDİRİM SIKLIKLA TEKRAR GELİYOR DAHA ÖNCEDE BAŞLIK AÇTIM AMA LÜTFEN SAMSUNG DESTEK O MÜTHİŞ... View Post
S23 ULTRA android 14 biraz hatalı olsa bile yinede güzel ekran süresi veriyor Süper bişey android 13 e göre ekran süresi 2 saat düşüş var View Post
Sizce css değişmeli miyim değişenler tecrübelerini yazabilir mi View Post
User | Count |
---|---|
43 | |
43 | |
41 | |
40 | |
32 |