cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Akg Type C Kulaklık

(Topic created on: 08-15-2024 11:58 AM)
166 Views
Aytekinn
Active Level 7
Options
Galaxy S

Samsung type c Akg kulaklık alınır mı?

İnternette mikrofonu ve ses kalitesi kötü diye okudum. Sizce nasıl? 
Aklımdaki diğer kulaklık ise JBL Tune 310c ama bu biraz daha pahalı sizce hangisi alınır? Samsung kulaklık iyi mi? 
(Buds 2 kullandım daha önce ama baş ağrısı yapmaya başladı.) 

0 Likes
8 Comments
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Anlaşılan herkes Bluetooth a geçmiş, kimse kullanmadığına (cevap yazmadığına) göre 😄
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Merhaba bu kulaklığı en son uzun yıllar önce kunlandım fena değil ama kablolu kulqklık her zaman ses kalitesi kablosuzdan iyidir ama kablolu tavsiye etmem
0 Likes
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Buds 2 yi 3 yıldır kullanıyordum ama artık başımı ağrıtıyor
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Ne gibi ağırtabilir ki anlayamadım ayrıca buds 3 tasrımı olqnlardan almak gerek mesela ben samsung da airpods 2 pro kunlqnıyorum samsung buds 2 pro dan daha rahat tasarım ses konusuda sonunda samsung da doğru tasarıma geçti buds 3 serisinde kulaklık alınırsa pro serileri alımır diğerleri tatmin etmiyor deneyimlerime göre tabi bide bütçe meselesi
0 Likes
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Ya bilmiyorum Bluetooth, daha teknolojik, radyasyon vs. herhalde. zaten buds 2 çok düşüyordu. Ben de kabloluya geçiyim hem biraz nostaljik hem daha kayıpsız hem de baş ağrımı geçirebilir.
Bunun sonucunda samsunga baktım ama mikrofonu fln hemen bozuluyor diyenler vs çok sayıda olunca jbl fln da baktım
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Anladım bu yüzden apple kini kunlanıyorum daha dikkat ediyor sar değeti vs şeylere samsung kötülemitorum belki senin ki sorunludur
0 Likes
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Sorunlu olduğunu düşünmüyorum, jbl Kulak üstü Bluetooth kulaklık da kullandım o da başımı bulandırdı
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Belki sağlık sorunun varsa ondan olabilir normalde bu durumlar çok düşük
0 Likes