Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Tam Gün doğarken çektim hızlı o yüzden böyle çıktı View Post
S23 ultra 1 temmuz 2025 te yapmış olduğum mevcut son güncelleme sonrasında telefon aşırı ısınıyor aşırı şarj tüketiyor ve kamerada sürekli donma... View Post
s25 serisine ne zaman gelir View Post
Telefonum s23 telefonumda hayalet ekran ve kamera titremesi gibi sorunlar yaşıyorum ekranda ufak tefek çizikler var garantiye göndermelimiyim nasıl... View Post
Herkese merhaba members ailesi galaxy S25 kullanıcısıyım cihazıma dün galaxy unpacked etkinliğinden hemen sonra ONE UI 8 güncellemesinin gelmesini... View Post
El feneri araç farları ve lambalar kamera lensine zarar verir. Lensi yakma gibi. Lazerin zarar verdiğini biliyorum. Normal ışık Peki. Direk karşıdan... View Post
Pili hızlı bitiyor View Post
One ui7 çok şarj yiyor bu yüzden 6.1 e geçiş yapmak istiyorum nasıl yaparım View Post
Bana bugün yapılan etkinliği özetleyecek birisi var mı işte ne bilim yeni bir ai özelliği var mı one ui 8 nelerle geliyor falan filan View Post
S24 plus telefonum var yaz ayındayız hadi tamam ama Facebook kullanırken de 40 dereceye ulaşması sıcaklığın normal mi ne yapmam lazım elim alev... View Post
User | Likes Count |
---|---|
709 | |
512 | |
425 | |
410 | |
374 |
User | Count |
---|---|
28 | |
27 | |
26 | |