cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsun s21 fe Şarj etme süresi

(Topic created on: 10-10-2023 11:15 PM)
363 Views
drvs
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba; s 21 fe telefonum yaklaşık 7_8 saat şarjda beklemede kalıyor, bu durum cihaza zarar verirmi..

bazı telefon markalarında akilli şarj modu var şarj alışkanlığını kayıt edip, şar olma süresine yakın bir sürede dolumu başlatıyordu...
 bu akilli sarj modu samsung s 21 fe de varmi bilmiyorum, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

6 Comments
BahruzMalikov
Active Level 1
Galaxy S

Ben uzun zamandır S8 kullandım ve bu cihazda akıllı şarj olmadığını biliyorum ama buna rağmen 4 yıl her gün olarak gece şarjda bırakıyordum cihazı ve sorunsuz kullana biliyordum. Şimdi S23 kullanıyorum ve sınırlama 85% aktiv etdim yine aynı şekilde sabaha kadar şarjda kalıyor telefon ve hiç bir sorun yaşamadım şubat 2023 ten bugüne kullanımdayım.

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben hergün yatmadan önce jarzda bırakıyorum.Hic Bir Şey Olmadı 2020 den beri bir şey olmadı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benim telefonum sarz sırasında ısınıyor hızlı sarz yüzünden birazda ama telefon %100 tam sarz olduktan kısa bir süre sonra telefon soğumaya başlıyor burdan anlıyoruz telefon tam sarz olduktan sonra enerjiyi kesmiş ve telefon soğumuş kablo takılı ama aslında hiç bir enerji gitmiyor telefona burdanda anlaşılabilir şarj akışını kestigi
Galaxy S
100 olunca cihaz elektriği kesiyor otomatik, hiç bir sorun olmaz içiniz rahat olsun.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen o yüzden şarjdayken ısınan telefonum soğumaya başlıyor otomatik
Solution
Fikr-itekno
Active Level 8
Galaxy S
Artık birçok yeni nesil cihazlarda otomatik elektrik kesme özelliği var bunun dışında orjinal şarj aleti kullanıyor olmanız oldukça önemli