cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG TELEFONLARDA KALEM ÇEVİRİ MENÜSÜNDEN TÜRKÇENİN KALDIRILMASI

(Topic created on: 10-14-2024 01:32 PM)
243 Views
Garakoc
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

Sevgili Samsung, ve sevgili Kalem (Spen) kullanıcısı;

Kalem kullanıcılarının büyük kısmının (Özellikle Türkçe dili kullanan kişilerin) severek kullandığı ve kalemle özdeşlemiş özelliklerinden biri olan Kalemle Çeviride Türkçe dil desteğinin son güncellemelerle kaldırıldığını hayal kırıklığı ile öğrenmiş durumdayım. Eski ve yeni tüm kalem (SPEN) kullanıcılarının böyle bir faydadan mahrum bırakılma sebebini bilmek istediklerden eminim. NOTE 4 serisinden sonra S24'e ulaşıncaya kadar kalem (Spen) kullanırım bundan da son derece memnundum. Türkçe çeviri özelliği de bana kalırsa ürünün en fonksiyonel özelliklerden biridir, zira hem pratik hem de global dünya kullanıcıları için her dil desteğini sağlıyor olmasıyla hayat kurtaracak pratikliğe sahip bir özelliktir. Kalemle neredeyse bütünleşen bu özelliği hangi amaçla kaldırdınız bilmiyorum ama en kısa sürede geri getirilmelidir. 

Samsung SPEN de çeviri özelliğine Türkçe dil desteğini acil olarak geri getirmelidir.  

2 Comments
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Sadece onla kalsa neyse, samsung internetteki 2021dwn beri sayfaları türkçeye çevirmek için kullandığım çeviri özelliğindende Türkçe kaldırılmış. Dahası klavyedeki çeviride kaldırılmış. Umarım önümüzdeki ay Komple Türkçe desteği geleceği için optimize vs etmek için yapmışlardır, tamam anladık 1yıldır Türkçe çıkartmatı beceremedinizde olanı kaldırmak hangi akla hizmet? Genel olarak güzel markasında Tr yönetimini sokaktan geçen çocuğa verseniz gerek güncelleme zamanlamasını gerek böyle basit şeyleri daha iyi yönetir net.
Elomelo
Active Level 8
Galaxy S
Sanki her seferinde daha da nasıl kullanışsız hale getiririz diye düşünüyorlar