Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S24 ultra kullanıyorum.Nasıl girdi bilmiyorum fakat sarı minik bi şerit girmiş 2 parçaydı birini çıkardım.Ama öteki sarı şey ses açtığımda içerde... View Post
??? Samsung ??? View Post
Ek destek yapılabilir. Ne düşünüyorsunuz? Tabletlerde indirim yok şu **bleep**. View Post
Telefon rehberinde epostalarda kayıtlı olan değilde sadece simde kayıtlı olan numaraları nasıl gösterebilirim View Post
Telefonun şarjı 96 instadan bildirim geliyor 2 sn bakıyorum sonra telefonu kapatıyorum 1 dk sonra tekrar bakınca % 1 şarjı gidiyor View Post
Arkadaşlar s23 ultram da açma kapama tuşu hissiyati neden iyi değil ses açma kısma tuşu çok daha iyi ondan ses gelirken basarken açma kapama tusumda... View Post
Sizce hangisi tercih edilmeli? S24+ vs S24 FE iki telefonun birbirine üstünlükleri nelerdir? View Post
1 hafta önce samsungs s24 plus aldım yeni olmasına rağmen çok ısınıyor sebebi nedir View Post
telefon yeni ve sıfır ama böyle bi sorunu var ne yapsam düzelir View Post
User | Likes Count |
---|---|
775 | |
634 | |
425 | |
414 | |
340 |