cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG S24 ULTRA

(Topic created on: 10-10-2024 12:31 PM)
108 Views
SonerU
Active Level 1
Options
Galaxy S

Hayatımda ki en büyük pişmanlık samsung s24 ultra almak. Sözde bir ton yapay zeka var 10 özellikten 8 inde türkçe dil yok ekran parlaklık sorunu ısınma sorunu kamera desen yakınlaştırma özelliği dışında leş 

22 Comments
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
Şimdi seni kötülemeye gelecek idare eden samsung tayfası. Beni de kötülesinler destek olayım az sana. Bende de s24 U var 2021 13 pm den geçtim buna. O kadar pişmanım ki anlatamam samsung pişmanlık cidden. Kamera 24. Zaten top 5 e bile giremedi, yapay zeka çok öenmli bişey deil 8 aydır kullanıyorum cihazı 3 5 kez girmişimdir oraya. yapay zeka eklentisi bir uygulama aslında x marka telefona bile meıtu tarzı uygulamalar ile aynı sonucu alabiliyorsun. Batarya leş kenara koyuyorum ekran kapalı şak şak düşüyo. Optimizasyon leş wp de 10 saat önce çektiğim fotoyu atmak istediğim de wp galerisinde gözükmüyor çıkıp fotolardan paylaş yapıyorum aynı şey insta içinde geçerli. 45 watt diyo sanki 20 watt doluyo telefon. Türkçe olmaması başlıca bir saçmalık zaten. Stabillik aşırı cırt bazı yerde çok hızlı bazı yerde çok yavaş zaten ara ara kendi kendine kapatıyo bildiirm geliyo hatta bu hatayı bildir diye.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Knk bende duz 13 ve s23 var ama dedigin hic bir olay basıma gelmedi s23 te senin telefonda optimize degil bende 13 te cok sikayetim var edilecek forum sayfası yok ve sosyal ag sayfasına yazıyorum yorumlara ve benim dertlere benziyen var 1 saat olmadan yorumlar siliniyor bu da demek oluyorki aple müsterileri dinlemeyi birak oralı bile olmuyor ve 13 te 5 x yapınca bulanık cekiyor ve cok isinma var hata bazen sartan cıkarıyom ekrana bildirim düsüyor siscaklıgı yuksek kesildi baglantı diye
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
Zaten 13 ün miladı doldu knka ki bendeki 13 promax sendeki düz arada dağlar kadar **bleep** var. Ben miladı doldu diye değiştim zaten s24 geçtim ama attan inip katıra binmiş gibi oldum. ❤
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bende tam tersi sadece kız tavlamk icin masaya koyuyorum ulkede apple hayranı cok hemn düsüyolar yurt dısında yapıyom telefona oralı olmuyolar 😅
0 Likes
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
Shjajsksöslmdkdmmd alem adamsın valla. Ama dediğin doğru tr de apple statüsü var cidden bana gereksiz saçma geliyo.
0 Likes
SonerU
Active Level 1
Galaxy S
Ya snapdragon 8 gen 3 var en küçük oyunda bile ateş gibi yanıyor cihazı fps düşüyor ekran parlaklığı hemen sönüyor şimdi ayar vs diyecek vardır hepsini yaptım nafile. Şarj olayı kesinlikle katılıyorum 45 Watt orijinal şarj aldım dolması ayrı dert hemen bitmesi ayrı dert kocaman bir balon resmen içi boş çok pişman oldum keşke iade etseler 1 dk düşünmem geri veririm
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
Dün pubg oynuyoruö birde tdm yani klasik maç değil 48 derece oldu. Klasik girsem 50 55 olurdu her halde.
0 Likes
SonerU
Active Level 1
Galaxy S
Yani bu donanım ile bu kadar kötü yapmayı nasıl becerdiler bilmiyorum
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
6.1.1 den önce stabillik yine yoktu fakat bu kadar ısınmıyordu 42 falan oluyordu şuan devam etsem patlıcak telefon.