Merhaba s25 fe de sürekli böyle bildirim geliyor bu nedir View Post
Merhaba s25 fe de sürekli böyle bildirim geliyor bu nedir View Post
Gta sa mobil oyununa save yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim View Post
Merhaba dün akşam s21 ultra telefonumun bataryasını Google de kafada çıkan yan sanayi marka ile değiştirdim. Yapmam gereken bir şey var mıdır? Şuan... View Post
Herkese Merhaba Members Ailesi😊 Sonunda Samsung internet üzerindeki Ask Ai özelliği, One UI 8.5 işletim sistemine sahip S 26 serisinde... View Post
S25 ultra aldım, parmak izimi okumuyor, çok bastırmam ve hep aynı konumda koymam gerekiyor 1-2sn bekleyince okuyor. S23 ultradam geçtim onda jelatinli... View Post
Galaxy store ödeme yapamıyorum güvenliğiniz için ödeme reddedildi diyor.bir çözümü varmış teşekkürler. View Post
S23 256 GB telefonda youtube izlerken ekran kararıyor iki üç video sonra bazen bir iki dakika sonra kendiliğinden düzeliyor. Short videolarda olmuyor.... View Post
👀 Galaxy S26 Ultra - One UI 8.5, Öncelikli Bildirimler ekler.😊 Galaxy AI, önce en önemli bildirimleri gösterecek, böylece en... View Post
Ya dun koydum jarz uyudum güç modu var bır suru uygulama sesıze almişim bu kadar bıtmesi normal olamaz pil sagligı düşünce ne yapacagım sürekli tel... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1423 | |
| 1157 | |
| 903 | |
| 818 | |
| 792 |
| User | Count |
|---|---|
| 27 | |
| 25 | |
| 23 | |