cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG GALAXY S20 FE CIZIRTI YAPTI YENİDEN BAŞLADI

(Topic created on: 05-10-2023 11:43 AM)
296 Views
CryFeelESL
Active Level 5
Options
Galaxy S

Dün akşam Instagram Reels'te geziniyordum bir baktım cızz diye bir ses geliyor, etrafıma baktım bir şey yoktu. Telefona bakayım dedim bi baktım telefondan cazz diye çok az bir ses geliyor, ve telefon kontrol edilmiyordu kilit tuşuna bastım hareket bile yoktu. Cazz diye ses yaptıktan sonra telefonu elimden bıraktım, bir dakika boyunca telefona baktım. İlk başta telefonda Instagram varken sonra siyah ekran oldu ve SAMSUNG GALAXY S20 FE ekranı geldi yeniden başladı. Sonrasında normal bir şekilde açıldı ve kullanılıyordu. Ayrıca bu Samsung Galaxy S20 FE'yi Hepsiburadadan aldım, telefonu açarken ekranında jelatin yoktu. Normalde jelatin çıkması gerekirken **bleep** jelatin çıkmadı, Hepsiburada'da iade almadı. Hem kullanılmış deforme ürün gönderiyorlar, hem de iade almıyorlar. Hakem heyeti başvurusunu oluşturdum şuan savunması istendi olarak gözükmekte. Kardeşim ben Hepsiburada satıcısından telefon alıyorum, adamlar bana kullanılmış telefon gönderiyorlar ya. Bu sorunla ilk defa karşılaştım, telefon elimde kalacak yemin ediyorum ya. Telefondan jelatin çıkmadığının videolu kanıtı var. Ama bu cazz diye telefonun içinden gelmesi ve yeniden başlaması normal değil. Yardım eder misiniz?

* Moderatör bey lütfen bir mesaj yazıp burayı kitlemeyin, yardımcı olmuyorsunuz ve konum çözümsüz kalıyor hata raporu yollamak ile alakası yok, donanımsal bir problem lütfen hazır mesaj atıp konuyu kitlemeyin.

10 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
S20Fe ben de kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Size ayıplı ürün satmış olabilirler. Satıcı Hepsiburada mıydı yoksa HB sitesi üzerinden başka bi satıcı mıydı?
CryFeelESL
Active Level 5
Galaxy S
Hayır Hepsiburada adlı satıcının kendisiydi..
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ses kameradan mı yoksa telefonun başka bir yerinden mi geliyor? Reels çünkü kamerayla ilgili ve telefon kamerası sürekli odaklamaya çalışırken de zzz şeklinde ses yapıyor. Döngüye girip kendini yeniden başlatmış olabilir.
0 Likes
CryFeelESL
Active Level 5
Galaxy S
Hayır hocam dediğiniz böyle bir şey değil. Cazz diye ses nereden geldi diye baktım bulamadım telefonun hoparlörüne kulağımı dayayım dedim telefonun içinden geliyordu. Videolara bakarken böyle bir şey oldu. Ayrıca samsung members uygulamasına girince telefonunuz beklenmedik zor bir şekilde kapandı diye uyarı vardı.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Peki efem anladım teşekkür ederim umarım sorununuz çözülür kısa devre gibi bir şey olmuş olabilir :(
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy S

"Hakem heyeti başvurusunu oluşturdum şuan savunması istendi olarak gözükmekte." gerekli haklarınızı savunmuşsunuz. Şu an için sizin yapabileceğiniz estra olarak telefonu sıfırlayıp kontrol etmek veya telefonu servise götürmeniz. 

0 Likes
CryFeelESL
Active Level 5
Galaxy S

Hakem heyeti 6 aya kadar uzatıyor. Hepsiburada 15 gün geçtiği için iade almıyor. Servis iade değişim raporu hazırlayacak mı? Eğer donanımsal bir problem var ise o zaman iade değişim raporu hazırlayabiliriz diyor. Fakat bu donanımsal değil, kullanılmış telefon.

0 Likes
S20FE865sd
Active Level 4
Galaxy S
Ben de S20FE kullanıyorum, bazen o kadar saçma sapan sorunları oluyor ki. Servis hizmeti de müşteri memnuniyeti için çalışmıyor. İphone 12 almadığıma çok pişmanım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben iphone 13 alacam inşallah
0 Likes