- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Dün akşam Instagram Reels'te geziniyordum bir baktım cızz diye bir ses geliyor, etrafıma baktım bir şey yoktu. Telefona bakayım dedim bi baktım telefondan cazz diye çok az bir ses geliyor, ve telefon kontrol edilmiyordu kilit tuşuna bastım hareket bile yoktu. Cazz diye ses yaptıktan sonra telefonu elimden bıraktım, bir dakika boyunca telefona baktım. İlk başta telefonda Instagram varken sonra siyah ekran oldu ve SAMSUNG GALAXY S20 FE ekranı geldi yeniden başladı. Sonrasında normal bir şekilde açıldı ve kullanılıyordu. Ayrıca bu Samsung Galaxy S20 FE'yi Hepsiburadadan aldım, telefonu açarken ekranında jelatin yoktu. Normalde jelatin çıkması gerekirken **bleep** jelatin çıkmadı, Hepsiburada'da iade almadı. Hem kullanılmış deforme ürün gönderiyorlar, hem de iade almıyorlar. Hakem heyeti başvurusunu oluşturdum şuan savunması istendi olarak gözükmekte. Kardeşim ben Hepsiburada satıcısından telefon alıyorum, adamlar bana kullanılmış telefon gönderiyorlar ya. Bu sorunla ilk defa karşılaştım, telefon elimde kalacak yemin ediyorum ya. Telefondan jelatin çıkmadığının videolu kanıtı var. Ama bu cazz diye telefonun içinden gelmesi ve yeniden başlaması normal değil. Yardım eder misiniz?
* Moderatör bey lütfen bir mesaj yazıp burayı kitlemeyin, yardımcı olmuyorsunuz ve konum çözümsüz kalıyor hata raporu yollamak ile alakası yok, donanımsal bir problem lütfen hazır mesaj atıp konuyu kitlemeyin.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 10:52 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 10:55 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 10:59 AM (Last edited 05-10-2023 10:59 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 11:02 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 11:11 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 11:09 AM in
Galaxy S"Hakem heyeti başvurusunu oluşturdum şuan savunması istendi olarak gözükmekte." gerekli haklarınızı savunmuşsunuz. Şu an için sizin yapabileceğiniz estra olarak telefonu sıfırlayıp kontrol etmek veya telefonu servise götürmeniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 11:42 AM in
Galaxy SHakem heyeti 6 aya kadar uzatıyor. Hepsiburada 15 gün geçtiği için iade almıyor. Servis iade değişim raporu hazırlayacak mı? Eğer donanımsal bir problem var ise o zaman iade değişim raporu hazırlayabiliriz diyor. Fakat bu donanımsal değil, kullanılmış telefon.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 11:18 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2023 11:43 AM in