cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S26 ultra

(Topic created on: yesterday)
172 Views
Eren_GalaxyS10
Active Level 7
Options
Galaxy S

Sızıntılara göre s26 ultrada spen olmayacak mış.

Bence samsung kendi dna sını yavaştan değiştiriyor gibi geliyor. Biraz daha Apple'ımsı olmaya başladı. Özellikle One UI 7 tasarımı. S25 ultra da s pen hareketlerinin kaldırılması. Ardından Z fold 7 ile s pen kaldırdılar. Şimdi ise bu sızıntı ve One UI 8 ile birlike OEM unlock kaldırılmış...
İlginç bir dönem olucak gibi samsung için.
Bakalım Samsung marka çıvanları bunları nasıl savunacak.
Siz ne düşünüyorsunuz?
23 Comments
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Spen kaldırılacağını sanmıyorum. S25 Ultradaki gibi olur bence. Fold'taki bahaneleri incelikten kaynaklıymış. Bir sonraki seride inceliği koruyarak eklemeye çalışacaklarını söylediler.
Alickk
Expert Level 5
Galaxy S
Bluetooth özelliği geri gelse bide güzel olur
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Bende çok isterim onu. Keşke geri gelse.
Alickk
Expert Level 5
Galaxy S
Bluetooth kalemi ayrı satılıyor diye duymuştum acaba ben mi yanlış hatırlıyorum
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Hiç görmedim.
eneS20FE
Expert Level 2
Galaxy S
Akıllı telefonlarda nedense son 1-2 yıldır duraklama+ gerileme var kamera ve s penden bluetooth gibi özelliklerin kaldirilmasi vs sürekli yazilim yada donanimdan bir kısma var samsung da belki ilerde nokianın kaderino yaşar androidde güclü bir rakip gelirse
Alickk
Expert Level 5
Galaxy S
Bide yenilik falan da az s26 serisinde kamera olarak bir geliştirme bekliyoruz bununda olması 6 yıl falan sürdü yani s20 ultra'dan bu yana diğer markaların tasarımdan kamerasından çoğu yerinde ciddi geliştirmeler varken Samsung yerinde saymaya devam ediyor yenilik az olunca artık lansmanlar'da pek takip edilmiyor aynı cihaz işte deyip geçer hale heldik
eneS20FE
Expert Level 2
Galaxy S
Adam akıllı gelişim gösteren tek şey işlemciler her sene üstüne koyarak ilerliyor ama kamera serisi batarya teknolojisinde yaprak kımıldamıyor millet karbon silikon pillere gecti hep basarilida oldu hızlı şarj desen kaplumbaga hizinda samsung hâla
Alickk
Expert Level 5
Galaxy S
S26 serisinde 60w'lara çıkıyoruz artık o açıdan Samsung eksiğini kapatıyor gibi ama işlemci olarak zaten orada her türlü değişiklik yapılıyor her sene yeni versiyonları çıkıyor nede olsa en güçlü işlemcilerin o yüzden bir zahmet işlemci değişsin ama onun dışında dediğin gibi silikon karbon batarya konsunda Samsung açıklama yapmış video linkini bulursam atarım neyse işte batarya'dır kameradır yerinde sayıyorlar ama kamera olarak s26 serisiyle bu son bulucak gibi ama daha değişmesi gereken çok şey var tabii yenilik isteyen