Original topic:

S25 plus alınır mı ?

(Topic created on: 07-30-2025 05:13 PM)
424 Views
waffensoul
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, s23 ultradan s25 plus a geçmek istiyorum. Kalem ve zoom özelliğini çok kullanmadığımdan ultra modele geçip ekstra para vermekte istemiyorum. S26 serisi çıkana kadar dolar kuru ve asgari ücret zammından sonra cihaz almam daha da zorlaşacak. Sizlere de danışmak istedim kullananlarınız var mı ? 

13 Comments
Galaxy S
Bana kalırsa geçilir zaten kalemi kullanmıyormuşsunuz ozama geçebilirsiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun 😊
0 Likes
Galaxy S
Direkt gecin
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Ben kullanıyorum çok memnunum işlemcisi de çok iyi zaten dediğiniz gibi kalem özelliğini kullanmıyorsanız samsung da şuanki en iyi seçenek s25 plus oluyor tavsiye ederim 😊
waffensoul
Active Level 7
Galaxy S
Kamerası nasıl ?
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Benim kamerayla aşırı işim olmuyor açıkçası fotograf çekmeyi de hiç sevmem ama kullandığımda sonuçlar güzel siz yine de almaya karar verirseniz medimark gibi yerlere gidip oralarda kendiniz test edin pek kullanmadığım için bu konu da yorum yapmam çok doğru olmaz
0 Likes
waffensoul
Active Level 7
Galaxy S
Bu cihaz ile honor magic 7 pro arasında kaldım. S25 plusın ekranının düz olması ve 2k olması tercih sebebim. Samsung ekran kalitesinde cidden on numara,film veya youtube da 4k videolar izlerken o keyfi alıyorum,ses kaliteside güzel,servis desteğinin yaygıb olması,bol aksesuar çeşitlerinin olması da artıları, magic 7 pro yu da beğendim ama ekran 1200 oled, servis desteği nasıl,yazılımj falan nasıl,kamerası falan evet çok güzel ama bu iki cihaz arasında kararsız kaldım
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
O telefonu hiç bilmiyorum benim s25 plus tercih etme nedenim samsung markasını sevmem ve özellikle good lock modüllerini kullanmayı çok sevmem siz de karşılaştırın kullanımlarınıza göre bir karar verin bence
0 Likes
waffensoul
Active Level 7
Galaxy S
Bu cihazı en az 3 sene kullanmak istiyorum
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
3 yıl rahat gider bence iyi bir telefon çünkü
0 Likes