cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S26 serisi kamera sensörü

(Topic created on: 04-14-2025 03:08 PM)
152 Views
yusufoğur
Active Level 3
Options
Galaxy S

S26 serisinin de aynı kamera sensörlerini kullanıp kullanmayacağı belli değil. S23, S24 ve S25 serileri aynı sensörleri kullanıyor ve Galaxy cihazları bence kamera konusunda geri kalmaya, rekabet şansını yitirmeye başladı. Sice S26 serisinde kapsamlı bir güncelleme gelecek mi ?

5 Comments
başkentli0
Active Level 7
Galaxy S
Samsung bitti dostum
yusufoğur
Active Level 3
Galaxy S
Neden böyle düşünüyorsun? Ben iki sene Huawei kullandım; ayağı kaydırılmasaydı bence en iyi Android'di. İki sene General Mobile kullandım; güncellemeleri Samsung'unkiler gibi ertelenmedi, direkt iptal edilip gönderilmedi. Xiaomi kullandım; yazılımı rezaletti. Şu anda Samsung, alınabilecek sayılı markalardan bence. Apple, Honor ve gelirse Google da bu listeye eşlik eder.
0 Likes
başkentli0
Active Level 7
Galaxy S
Daha 1 güncellemeyi veremiyor 2 sene oldu
0 Likes
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy S
Onda da kesin gider bu sefer düz modele s22 ultranın sensörünü koymaya başlarlar bi 4 yılda böyle gider sonra 23 ultra falan
0 Likes
Galaxy S
S25 serisi çıkana kadar çocukluğumdan beri Samsung'u seven biri olarak bir sonraki cihazım elma olacak. Gelmeyen güncelleme, 4 senedir aynı sensör, var olan S pen'den bluetooth kaldırılması, yeni S serisi çıkınca önceki S serisine bir gram önem vermemesi gibi birçok sebepten dolayı bu kararı aldım. Siz de elmaya geçmeyi düşünün bence.
0 Likes