Original topic:

S26 Ultra

(Topic created on: 04-03-2026 11:15 PM)
127 Views
s26ultrablack
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar 1 haftaya kadar S26 Ultra almayı planlıyorum şuanki telefonum s10 Plus telefon çıktı çıkalı inceliyorum internetten videolara vs bakıyorum forumlara bakıyorum ama tek canımı sıkan çözünürlüğün düşmesi oldu görseli atıyorum 

image
Solda ki S26 Ultranın çözünürlüğü Privacy Display kapandıktan sonra diğeri başka telefon bilmiyorum burdan ne kadar **bleep** ediyor ama yayınlayan kişi videoyu çokta dert edecek birşey değil diyor ama yinede bi danışmak istedim.

0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Privacy açınca koyu modda gri bir tona dönüşüyor açık modda pek sırıtmıyor koyu modda baya değişiyor görüntü ama uygulama bazli ayar olduğu için ben sadece WhatsApp ve banka uygulamarinda actim
s26ultrablack
Active Level 6
Galaxy S
Görselde ki gibi çok rahatsizlik vermiyor degilmi attigim fotolardaki gibi
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
sandigin gibi degil çözünürlük kaybi yok biraz renkler soluklaşiyor o renklerde ikonlar falan
Yadof
Active Level 6
Galaxy S
Özellik kapalıyken nasıl, hocam?
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaz performansı çok üst düzey giris cikislar aşırı hizli klavye tepkisi falan cok kaliteli gerçekten
Yadof
Active Level 6
Galaxy S
Yok şeyi soruyorum hocam, Privacy Display kapalıyken ekran nasıl?
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Kapali iken kalitesi tartışılmaz Dynamic Amoled zaten :) en iyi ekranlardan biri
Yadof
Active Level 6
Galaxy S
Yine de S25 Ultra'nın ekranıyla kıyaslayınca biraz arada kaldım.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
25ultrada da ayni ekran var
Yadof
Active Level 6
Galaxy S
Privacy Display kapalıyken dahi ekranın görüş açısını, genel kalitesini, parlaklığını, güneş altında görülebilirliğini ve yansıma önlemeyi daha etkisiz hale getirdiğini okumuştum. Bir de göz ve baş ağrısı yapma.