Original topic:

S25+

(Topic created on: 05-03-2026 08:25 PM)
432 Views
NaimGalaxy_
Active Level 8
Options
Galaxy S

Telefonuma Samsung Note bugün güncelleme geldi. İkon ve içerik One UI 8.5 ile güncellendi.

image

image

image

10 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
😊👏
0 Likes
NaimGalaxy_
Active Level 8
Galaxy S
😊
0 Likes
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam 25+ tan memnun musun özellikle şu olsaydı daha iyi olurdu diyeceğin bir şey var mı veya şu özelliğini sevmiyorum diyeceğin teşekkür ederim🙏
0 Likes
NaimGalaxy_
Active Level 8
Galaxy S
Valla tel harika mükemel ötesi hata ama bu samsungun da biraz insafına kalmış mesela bundan önce post atım bak istersen demek istediğimi anlarsın tek şikayetim onlar
0 Likes
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam pek bi şikayetin yok yani ben göremedim pil sağlığında post atmışsın onun dışında diğerleri güncelleme geldi diye post atmışsın
0 Likes
NaimGalaxy_
Active Level 8
Galaxy S
Evet, zaten demiştim S25'ten çok memnunum diye. Tek şikayetim Samsung'un insafına kalmış olması. Mesela S25, S26 bütün yapay zeka özelliğini destekliyor ama Samsung maalesef S25'e 4 tanesini vermiyor ve bu 4 özellikten 2'si işime yarar özellik. Telefon canavar gerçekten de yani S25 Ultra'yı aratmıyor. Gündelik fotoğraflar mükemmel yetiyor, kamerası, bataryası zaten yorumlarımı okudun. Hayatım sosyal medyada geçiyor ve pil sağlığını gördün. Cidden günde 1 defa şarja koyuyorum, aşırı iyi telefon. Tek sıkıntı güncelleme, o da Samsung'un insafına kalması sinirimi bozuyor. Cihaza geç yazılım geliyor, eksik gönderiyorlar.
0 Likes
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam bahsettiğin 4 özellik hangileri tam olarak bildiğim kadarıyla 25 serisine gelecekti ama hatırlayamadım şimdi
0 Likes
NaimGalaxy_
Active Level 8
Galaxy S
Gelmesi için halk çok teoki gösterdi onlarda daha keisn değil gelip gelmiyeceği özelikler bunlar
•24 MP
•Now Nudge
•Yatay kilit
•Bildirim özetleme
xhexman
Beginner Level 2
Galaxy S
S25 edge kullanıyorum, telefonu masaya koyunca oynuyor kamera yanlış tarafta. İlla telefonu eline almalısın. Sırf bu yüzden berbat.
0 Likes