cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25+ ve aldığım günden itibaren deneyimlerim

(Topic created on: 3 weeks ago)
375 Views
Baran3472
Active Level 7
Options
Galaxy S

Kullanmaya başladığım ilk andan itibaren oneUI7'nin hızını **bleep** edilemeyecek gibi değil çok hızlı bi o kadar da stabil. OneUI7 hakkında yorum yapmam gerekirse 6.1 e göre çok daha kararlı ve stabilitesi çok iyi şu ana kadar ne donma yaşadım ne de kasm. S25+ da çok güçlü bir cihaz sonuç olarak günlük kullanımda asla yormayacak ve üzmeyecek bi durum net olarak ortada. 

Telefonun hissiyatlarına gelecek olursak kılıfsız yada kılıflı ele oturan ergonomik bi tasarım ve çok şık göze hitap ediyor.(benim görüşlerim içersinde)

Ekran olarak s24+ tan farkı yok ama HD+ FHD+ ve QHD+ gibi kullanıcıya bırakılan çözünürlük seviyesi tamamen kişiye bağlı ben QHD+ de kullandım 120hz ile tabiri şarjı etkiliyor ama değiyor. Dokunmatik hissiyatı algılaması gayet iyi bi sorun yaşamadım. Ekran altına gömülü ultrasonik parmak izi okuyucusu da gayet iyi ve stabilize çalışıyor.

Kameralara gelecek olursak önde 12mp kamera günlük kullanımda çok iyi iş çıkarıyor gece performansı da (düşük ışık şartları içinde) bana yetiyor. Ben 3:4 kullanıyorum. Arka kameralara gelirsek gündüz gayet iyi ve bence yeterli 8k da var ama ne kadar gerekli pek emin değilim gece ve düşük ışık ta kendimce iyi sadece kamera ayarları için diğer kullanıcılara YouTube dan 2-3 tane kamera ayarları ile alakalı video izleyip kullanımınıza göre ayar yapmanızı tavsiye ediyorum onun dışında bi amiral gemisi serisi için diğer rakiplerine göre aşşağı kalır yanı yok(dxomark planlamasına göre s25 ultra 29. Sırada oraya bakarak aklımızda bi fikir oluşmasın dxomark ta bile bana kalırsa 29. Sırada olan telefonun bi önceki nesili ezeli rakibini ezip geçiyordu ne samsung nede Apple çok büyük kamera değişikliği yapmadılar) kamerası asla üzmedi. 

Gelelim pil performansına şuan için çok ta iyi diyemem çünkü daha tam kalibre olmadı zamana ihtiyacı var şuan tam şarjda kullanım süresi 16 saat şuan için çok kötü ama kalibre olduktan sonra çok çok daha iyi süreler kullanım sağlayacağını biliyorum. (5 nisandan itibaren aktif olarak kullanıyorum) 45watt hızlı şarjda cihaz ısınıyor elde tutulamayacak kadar değil ama hissedilir bi ısınma var kılıfla şarj eden varsa kılıfını çıkartarak şarj etmesini tavsiye ediyorum ısı yapılamadığı için bi nevi hapsolmuş oluyor cihazın ve pilin sağlığı açısından önem arzetmekte. 

AI özellikleri gayet iyi çalışıyor çizim asistanı olsun nesne silme kaldırma çok iyi çalışıyor ben denerken bi problem görmedim(şahsi ve kendi deneyimlerim içersinde). Onun dışında nesneleri olduğu yerden alıp başka yere koymak şuan için çok iyi diyemem ama iş görür çok dikkat edilmezse hiç sırıtmıyor. Çok fazla AI özelliği olduğu için hepsini deneyimlemedim diğerleri için bi yorumum yok. 

Kısca kullanıcısını üzmeyen üst seviyede güçlü hızlı dayanıklı performans kaybı olmayan bi cihaz S25+ ben aldığıma pişman değilim gayet memnunum. Ek olarak yoğun kullanımda (WiFi Bluetooth Mobil veri Konum ekran parlaklığı en yüksekte ekstra parlaklık açık senkronizasyon açık arka planda bangır bangır son ses Spotify da çalan müzik ve QHD+ çözünürlük te bende 3 gündür kullanıyorum tahminimce bataryası kalibre olmadığı için ısınma problemi ile karşılaştım. Diğer S25+ kullanıcılarında benimki gibi yoğun kullanımda ısınma ve 45watt hızlı şarjda ısınma problemleri var mı varsa yorum atarsanız çok sevinirim. Sizlerinde sormak istediğiniz sorularınız varsa yada merak ettiğiniz diğer konular sorabilirsiniz. @NerX 
11 Comments
3nterprise
Active Level 6
Galaxy S
post öyle bi post ki ekmek bandık hayırlı olsun kral
Baran3472
Active Level 7
Galaxy S
Çok teşekkürler hocam daha iyileri senin olsun 😊
Mitko
Active Level 3
Galaxy S
24plus kullanıyorum 25 plusa geçmek için işlemci harici pek bir **bleep** göremedim eski telefonun neydi bilmiyorum ama sadece işlemci için değiştirmeye gerek duymadım sizce ?
0 Likes
Baran3472
Active Level 7
Galaxy S
Sadece işlemci için değişmene gerek yok gerçekten a24 kullanıyordum bende
Mitko
Active Level 3
Galaxy S
🙏
0 Likes
caglar_
Active Level 7
Galaxy S
S25 plus'un kamerasından epeyi bir şikayet okudum doğru mu acaba (özellikle gece düşük ışık çekimi)
Baran3472
Active Level 7
Galaxy S
Bana kalırsa kamera ayarları ve kullanılan oran ile alakası olabilir ben öyle aman aman bi dikkatli çekim yapmadım şu ana dek ama ayarları ile alakalı bi durum düzgün ışık alan bi ortamda ters ışık yoksa bide kötü performans göstermesi olanak dahilinde değil S25 Ultra olamaz o kesin ama kullanmak değil o kamerayı nasıl kullandığın önemli
salihkartall_
Active Level 4
Galaxy S
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de sizinle aynı gün A54'ten S25 Plus'a geçtim. Söylediklerinize tamamen katılıyorum. Şarj konusunda ısınma olabileceğini düşündüğüm için 25 watt adaptör kullanıyorum. Şarj esnasında aşırı ısınmanın pil sağlığını olumsuz etkileyeceği kanaatindeyim.
Baran3472
Active Level 7
Galaxy S
Abartı bi ısınma yok sonuç olarak ama kılıfla beraber çok ısınıyor