Original topic:

S25+ OneUI 6'ya dönme

(Topic created on: 04-08-2025 01:07 AM)
1003 Views
ereenn
Active Level 7
Options
Galaxy S

arkadaşlar s25 serisi biliyorsunuz ki one ui 7 ile geliyor. buna one ui 6 yüklemenin bir yolu var mı? rom falan var mıdır s25+ için?

30 Comments
Galaxy S
Maalesef
ereenn
Active Level 7
Galaxy S
watch 6'dan memnun musun? watch 7 almak istiyorum ama çok gerekli mi bilmiyorum. redmi Watch 4 kullanıyorum şu an
Galaxy S
Yani memnunum pil kısmında 1 buçuk gün gidiyor bende. Hafif bazen kasmalar oluyor ama akıllı saat zaten telefon gibi bekleyemeyiz.
Galaxy S
Ama ekosistem için güzel bir tercih bende Xiaomi Redmi Watch 3 Active kullanıyordum baya **bleep** var yani. Samsung cihaz ile akıllı saat uyumlu baya.
ereenn
Active Level 7
Galaxy S
hocam uyumlu de ne bileyim yani şimdi redmi Watch 4 tüm ölçümleri yapıyor o konuda aynılar, gayet uyumlu da çalışıyor s25+ ile ama bana google maps ve saatten nfc lazım. aman aman aramıyorum bu özellikleri olmasa da olur ama almalı mıyım bilmiyorum
Hawerk
Active Level 7
Galaxy S
hocam watch 7 40mm kullanıyorum küçük model olmasına rağmen pili tam 36 saat gidiyor test ettim. Ölçüm senkronizasyon anlamında mükemmel çalışıyor watch 6 dan farkı akıcılığı ve özelliği daha fazla bende de resmi watch 4 var kesinlikle çağ atlamışa dönersin watch 4 te güzel bir saat ama samsung watch 7 gerçekten bambaşka bir saat
ereenn
Active Level 7
Galaxy S
sipariş veriyorum şimdi, teşekkür ederim
ereenn
Active Level 7
Galaxy S
sanırım tek sıkıntım şarj olacak, redmi watch 4 ün şarjı 2, 3 hafta gidiyordu
Hawerk
Active Level 7
Galaxy S
bende çok kararsız kalmıştım watch 4ün yanında Huawei gt3 pro kullanıyorum oda 3 hafta kadar gidiyordu fakat buna alıştım gerçekten 1 saatte full sarj oluyor zaten babamda 44m lik olanı var onun sarjı 3 gün gidiyor bence dert edilecek bir konu değil sabah işe giderken vs sarja taksanız hemen sarjı doluyor zaten