cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25+ WhatsApp sorunu!

(Topic created on: 06-05-2025 11:13 AM)
59 Views
_Fırat_
Active Level 8
Options
Galaxy S

Bildirime tıklayıp giriyorum sonra çıkıyorum ve hemen tekrar girmek istediğimde işlem yapmıyor donuyoe tel.. uygulamaya tıkladığım zaman telefon komple donuyor ve 3-5 saniye sonra giriyor... Yani kısacası WhatsApp özelinde kullanırken algılama ve donma sorunu yaşıyorum bildirim geldiği zaman aldığım günden beri. Güncellemeler ile de düzelmedi, Hard rest yaptım gene düzelmedi..Bu sorunu yaşayan var mı?

9 Comments
erejS24Ultra
Active Level 8
Galaxy S
Google tarafından onaylanan WhatsApp şuan öyle bir sıkıntı var çözecekler
Kontrol sağla güncelleme gelmiş olabilir
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Bilgi için teşekkürler. Ama ne zaman çözmeyi düşünüyorlar acaba merak ediyorum. Aldığımdan beri sorunu mevcut ve dünya kadar koca koca güncelleme geldi ve sorun devam ediyor. En üst segment telefon alıyoruz böyle saçma sapan sorunlarla uğraşıyoruz ve en çok kullanılan uygulamada. Telefonu satma sebebi bu
Farabeuf
Beginner Level 2
Galaxy S
Evet aynı sorun bende de var hızlıca tekrar girmek için uygulama simgesine bastığımda açılmıyor 3-4 saniye boşa basıyorsun
Nasıl düzelecek acaba?
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Valla ne yapsam düzelmedi kardeşim. Aklına gelebilecek her şeyi denedim ben
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Bu sorunu Samsung Members Üzerinden hata raporu göndermeni öneririm neyden kaynaklı olduğu anlaşılır. Ekran kaydı almayı unutmayın Samsung Members uzerinden .

Link üzerinden hızlıca hata raporu gönderebilirsiniz
https://bit.ly/33WO9d8
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Eyvallah Alfa🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
İlginç bir sorunmuş ,gözden kaçmış olabilir kimse iletmediyse ,rica ederim 🙏
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Yıllardır Samsung kullanıyorum ilk defa başıma geldi benim de. Gelen güncellemeler ile düzelir dedim sorun etmedim ama gelen güncellemeler ortada ve hala sorun devam ediyor WhatsApp kullanasım gelmiyor artık kardeşim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Doğrudur kardeşim, sen hata raporunda güzel bir şekilde sorunu dile getir ve ekran kaydı da al yetkili kişiler inceleyip sana cevap vereceklerdir, hata raporu gönderimi bitene kadar members i kapatma yoksa günlük hata raporu kaydın iletilmiyor