Merhaba arkadaşlar Samsung A73 cihazımı verip S23 almayı düşünüyorum. Samsung.com 7.500 + 4.000 degisim kampanyasi yapıyor. Mağazalarada sordum... View Post
Merhaba arkadaşlar Samsung A73 cihazımı verip S23 almayı düşünüyorum. Samsung.com 7.500 + 4.000 degisim kampanyasi yapıyor. Mağazalarada sordum... View Post
Sanki bir tık toparlamış gibi One UI 5.1 den sonra bilmiyorum bana öyle geldi. Tüm her şey açık. View Post
Arkadaşlar s23 256 GB olan modeli kullanıyorum. Ufs 4.0 özelliği 256gb olan versiyonlarda mevcutken, 128gb olan versiyonlarda yokmuş. S23 almayı... View Post
S23 telefonumda şebeke sorunu yaşıyorum .önceki telefonumda bunu hiç yaşamadım View Post
İyi akşamlar sadece instagramda geziniyorum sonuç ne diyebilirim ki 🙂 View Post
Arkadaşlar motor sürerken kamerada inanılmaz bi odak sorunu ve titreşim sorunu beliriyor. Telefonu motordaki telefon tutacağına bağladığımda görüntü... View Post
Arkadaşlar S20FE ile çektiğim bu videonun görüntü kalitesi nasıl ? Bana biraz düşük gibi geldi sizin fikirleriniz nelerdir ? View Post
Saçma bir şekilde 5.1 güncellemesini yaptığımdan beri yüz tanıma 1 2 gün sonra çalışmıyor. Bu hatanın bir an önce giderilmesi gerekli. View Post
Değiştirirsek cihaza zararı olur mu veya uygulamar oyunlarda yararı olur mu View Post
Aga şu ekrana bakar mısınız efsane View Post
User | Likes Count |
---|---|
301 | |
281 | |
262 | |
242 | |
235 |
User | Count |
---|---|
44 | |
31 | |