cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra Navigasyon çubuğu

(Topic created on: 02-13-2025 02:53 PM)
73 Views
L-DRAGO
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Animasyon testi yaparken farkettim. Üç buton yerine navigasyon çubuğunu kullanınca ana ekranda ikonlar hariç hiçbir ibare görünmüyor yani tam ekran oluyor. Üst panel ve navigasyon çubuğu da kayboluyor tıpkı iOS gibi olmuş yani biraz tuhaf duruyor. Acaba sadece S25 serisinde mi böyle oluyor yoksa bu bir bug ve bana mı denk geldi ?

18 Comments
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
😂😂
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Stabil çıkarması daha önemli hocam. Apple iOS 18'i aceleye getirip buglu dağıtmıştı. En azından Samsung bunun olmaması için çaba gösteriyor.
0 Likes
itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
Gördüğüm kadarıyla nu bir bug efendim. Normal şartlarda böyle bir durum yaşanmaması gerekiyor.
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Öyle görünüyor hocam, muhtemelen bir bug var demo cihaz zaten. Turkcell mağazasında deneyimledim cihazı.
itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
Bildiğiniz gibi bazen bu cihazları otomatik güncellemesi kapalı halde standlara koyuyorlar. Belki de ilk sürüm olmasından kaynaklıdır.
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Bu cihaz zaten başka sürüm almamış hocam. Direk One UI 7 nin ilk versiyonu başka güvenlik ve ya ek güncelleme gelmemişti cihaza.
0 Likes
itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
Dün birisi S25 ilk güncellemesini aldı (ya da alacak) demişti onda belki düzelmiştir bu sorun
Kazze
Active Level 4
Galaxy S
Selamlar S25 Ultra'dan yazıyorum. Ben de böyle bir durum yok. Muhtemelen demo cihaza ait bir bug olabilir.
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam evet demo bir cihaz Turkcell mağazasında deneyimledim.
0 Likes