Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
S23 telefonum kullandığım süre boyunca orijinal şarj aletini kullanmama rağmen şarj edemiyorum. Şarj kablosunu telefona taktığımda geri itiyor ve şarj... View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. View Post
Güncelleme yine durdurulmuş şaka gibi @samsung sana hiç bir şekilde güvenimiz kalmadı. Bixby türkçe güncellemesi gibi berbat bir iş çıkardınız.... View Post
Oneui 7 22 ile 30 nisan arasinda yayinlanacak bir kaynaktan gördüm tranvus kaynağı View Post
1 2 haber gördüm s22 yeni güncelleme aldiginda eksik alacakmış s24 ve s23 den ayrı olacakmış doğru mu? View Post
Odin üzerinden güncelleme yaptım. Şimdilik bir sorun yaşamadım. View Post
Çok düşündüm ama bu Samsung yapay zeka özelliğini çok sevdim. iPhone'daki yapay zeka aynı performansı sergiler mi bilmiyorum. View Post
1.5 ay sonra android 16 yayınlanıyor. Ve Samsung, kullanıcılarına 2 ay sonra android 15-i sunacağını açıklıyor. Yani büyük heyecanla, elimizdeki son... View Post
Arkadaşlar böyle birşey varmı yani one ui7 yada yapay zeka özeliklerini cihazımda kulanmak istiyorum View Post
Yaklaşık 1 senedir s24 ultra kullanıyorum son zamanlarda şarjımın çok hızlı bittiğine şahit olmaya başladım, önceleri tek şarjla gece 8 9 a kadar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1417 | |
1293 | |
1260 | |
1039 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
43 | |
37 | |
32 | |