cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 SERİSİ YAPAY ZEKA ÖZELLİKLERİ KULLANICI DENEYİMİ VE GERÇEKTEN İYİ Mİ?

(Topic created on: yesterday)
150 Views
Alperr35
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar, 

iphone 13 kullanıcısıyım, daha önce iphone ve samsung kullandım. Ara ara sıkıldıkça diğer işletim sistemine geçmeyi ve teknolojik özellikleri kullanmayı seviyorum. Yapay zekayı bilgisayarda da çok kullanan biriyim. 

Merak ettiğim konu şu;

S25 serisinin bahsedilen Gemini ve diğer yapay zeka özellikleri gerçekten etkili mi? Özellikle cross app ve gerçekten asistan olarak kullanabilme olayı? Tabi ki zamanla gelişecektir ama S24 ultra yerine S25 plus almama değer mi sizce? 

Telefonu gelenler kullanım deneyimlerini ve neleri yapay zekaya yaptırabildiklerini kısaca yazarlarsa çok sevinirim. Hem herkese kullanım fikirleri verebilir. 

Şimdiden teşekkürler, 

iyi forumlar. 

8 Comments
Galaxy S
S25 plus artıları daha hafif daha iyi bir işlemci seamless Actions across Apps now bar yapay zeka özellikleri yani bunlar yazılımsal olarak s24 ultrada alır s24 çıktığında yapay zeka ile reklam yapmıştı simdi gemini oldu ama yazılımla s23 serisinde gelmişti s24 ultra kamera daha gelişmiş ve titanyum gövdesi var s24 ultra 5000mah s25 plus 4900mah s24 ultra ekranı daha büyük ama ekran donanım olarak aynı
0 Likes
catpower-3169
Active Level 1
Galaxy S
Bence. Geçilmez. Güncellemeyle. Gelir. O. Özelliklerin. Çoğu. 24 ULTRA. Da kalmak mantıklı bana kalırsa tabi tercih meselesi 🤔
0 Likes
Galaxy S
Aynen onu diyorum geçilmez ama arkadaş yeni bir cihaz almak istiyor s24 ultra yerine s25 plus mi alayım
catpower-3169
Active Level 1
Galaxy S
Bana kalırsa. Güncellemeyle gelebilirdi. S25 gelen özellikler ama. Getirmediler keşke özellikler gelseydide. Farklı bişeyle çıksaydı s25 😒
0 Likes
Enraged
Active Level 9
Galaxy S
Galaxy S25 serisi yapay zeka konusunda önemli gelişmeler sunuyor Gemini entegrasyonu sayesinde uygulamalar arası geçişler ve asistan deneyimi daha akıllı hale geliyor Fotoğraf düzenleme ses temizleme ve tarif önerileri gibi özellikler var Ancak bazı kullanıcılar AI özelliklerinin beklentileri tam karşılamadığını belirtiyor S24 Ultra ile S25 Plus arasında büyük farklar olmayabilir ama yapay zekaya önem veriyorsan S25 serisi tercih edilebilir Karar vermeden önce kullanıcı deneyimlerini incelemen faydalı olur
Alperr35
Beginner Level 2
Galaxy S

Cevaplar için teşekkürler, 

Dediğim gibi iphone 13 kullanıcısıyım. İkisini de yeni almış olacağım, geçme durumu yok. Çok fazla video izledim ve yorum okudum. Aradaki farkları, artıları eksileri hatta forumda s24u'da sorun yaşayanların ne sorunlar yaşadığına kadar baktım. 

Bu konuyu açma amacım aslında Enraged arkadaşımın yazdığı sebepten. Gerçekten o özellikler S24U'ya gelse de gelmese de kullanışlı mı? Ne kadar hayatı kolaylaştırıyor? 

2-3 yılda bir genelde telefon değiştiren biriyim, o yüzden kullanıcı deneyimi sırasında aradaki işlemci farkını aşırı derecede hissedeceğimi düşünmüyorum. Oyun oynayan biri değilim, temel bir telefon kullanıcısıyım. 

Burada tercihimi s-pen, 5x zoom, 512 gb hafıza vs. ile mi yapmam mantıklı olur yoksa daha iyi işlemci ve yapay zeka özelliklerini daha dolu dolu hissedeceğimi düşündüğüm s25 plus mı onu analiz etmeye çalışıyorum. 

S24U için kullanıcı deneyimleri çok karışık, canavar diyen de var, çok pişmanım diyen de var. 

S25 deneyimleri geldikçe kararım netleşecek gibi duruyor. 

Enraged
Active Level 9
Galaxy S
Sizin için hayırlısı hangisi size daha iyi geliyor ise onu tercih edin 🙏
Alickk
Active Level 3
Galaxy S
Evet Kesinlikle Gerçekten İyi Ki Şuan En İyi Yapay Zekalı Telefon S25 Ultra Zaten 🔥🔥
0 Likes