One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
S23 ile cam,nanocam,film çoğunu denedim parmak izini çok yavaşlatıyor önerebileceğiniz koruyucu var mı ? View Post
Beyler oneuı6 gayet güzel fakat herkes oneuı7 yi bekliyor ya oneuı7 hatalarla dolu bir yazılımsa bence biraz daha beklemeliyiz aksi takdirde... View Post
Keşke one ui 7 gelseydi View Post
Ocak güncellemesi geldi sonunda Türkiye ye View Post
Samsung Galaxy S24 Ultra ve Galaxy S25 Ultra Karşılaştırması Samsung Galaxy S24 Ultra RAM: 12 GBKamera Çözünürlüğü: Ana Kamera: 200 MPUltra Geniş... View Post
Zamanında Samsung Ana Bayiiden Aldığım 2021 Yılında Aldığım 2 Şarj Aleti O Zamanın Parası İle Set Halinde Almıştım Kablo Ve Adaptör 150... View Post
Bixbye Türkçe dil desteği gelecek mi one ui7 de View Post
Selamlar s24 plus kullanıyorum bu sabah güncellemeleri kontrol ettiğimde yama geldiğini gördüm açıkcası sinirlendim oneuı7 ne zaman gelir bir bilgisi... View Post
Mademki oneui 7 dagitmiyon niye tanitiyon samsun hayirdr View Post
User | Likes Count |
---|---|
2190 | |
1754 | |
678 | |
503 | |
391 |
User | Count |
---|---|
27 | |
23 | |