Original topic:

S25 FE

(Topic created on: Monday)
148 Views
MEHMET58
Expert Level 1
Options
Galaxy S
CİHAZ S25 FE 15 GÜNLÜK GEÇEN HAFTA SERVİSE VERDİM GHOST SCREEN HATASI İÇİN DONANIMSAL HİÇ BİR ARIZA YOK DENİLİP BANA GERİ GÖNDERİLDİ ANCAK CİHAZDA EKRANDA BÖYLE ESKİ SAYFALARIN İZLERİ ÇIKIP YAVAŞ YAVAŞ SİLİNİYOR BU NEDİR TAM OLARAK? DONANIMSAL MI YAZILIMSAL MI ÇÖZEMEDİM 

image

image

12 Comments
Galaxy S
Benşm s25 fe de olmuyor sanıyordum dikkatli baktım benimkinde de var gri bir ekran açtım saat ve şarj göstergesinde var
MEHMET58
Expert Level 1
Galaxy S
Çok can sıkıyor hocam inan ki benimde aynı dediğiniz durum var şarj göstergesinin orda
Galaxy S
Hocam ben a35 kullandım onda hiç böyle bir şey farketmedim s25fe de ekranın panelini oynarken kronik sorunlu üretmişler şimdilik idare eder benim için iyice artacak olursa bakacam çaresine birde parlaklıkta çok açık değil ben ortalarda kullanırım
0 Likes
MEHMET58
Expert Level 1
Galaxy S
Bende a34 den geçtim bende hiç fullemem parlaklığı hep ortada ama anlamadım servisede verdim ama sorun yok denildi
0 Likes
Galaxy S
Servis için iyice artması gerekli
0 Likes
MEHMET58
Expert Level 1
Galaxy S
Bayramdan sonra tekrar yollayacağım değişim yada iade için yoksa direk kanıtlar ile hakem heyetine gideceğim ben
Galaxy S
Hocam bende ondan korkuyorum sürekli ekranda kalmaya başlar muhtemelen ileride bi şey yapıp sesimizi duyuralım
Galaxy S
Hocam ben Samsung Türkiye ile de görüştüm aynı sorunu normal dediler ki bakarsanız daha barizdi bende, heyete başvurdum 6 ay sürer diyorlar onlarda fatura bedelini iade edeceklermiş ama muhtemelen orada da kaybederiz. Bu sorunu yaşayan insanlar olarak bir şey yapmamız lazım. Ben telefonu 5 günlük iken vermiştim servise sonrasında 3-4 kez daha verdim sonuç değişmiyor
MEHMET58
Expert Level 1
Galaxy S
Valla hocam ben daha önce Huaweide aynı durumu yaşadım baktım servis yanaşmıyor bende türkiyede herkesin yaptığı gibi araya koz soktum en büyük abim cumhuriyet başsavcısı servisi bizzat ona aratırım huaweide yaptığım gibi sonra paramı alırım
0 Likes