cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 AnTuTu Verileri

(Topic created on: 02-26-2025 09:12 PM)
234 Views
mtrnn
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

image

image

image

10 Comments
Galaxy S
Işlemci o kadar farkı yok gibi Snapdragon 8 gen 2 benimkinden %50 **bleep** var. 8 gen 3 de 1.900 milyon skor aliyor ne ara düştü böyle en sonda 2.400 milyon alıyodu yine de güncelleme alakalı olabilir.
mtrnn
Active Level 6
Galaxy S
Cihazdan cihaza da farklılık gözterebilir. Her S25'ten aynı veri alınmıyor sanırsam. Profilimdeki GeekBench verilerime bakarsanız ilk testim çok düşük gelmişken ikinciye yaptığımda yüksek geldi. Bu tutarsızlığı anlayamıyorum. Selamlar.
Galaxy S
Anladim belki de ilerleyen zamanla düzeliyor
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonu biraz daha sogutup yap testi . Cok dusuk cikmis diger 8 elite'lere gore . Gen 3 seviyesinde bur skor
mtrnn
Active Level 6
Galaxy S
Doğrudur. Zamanım olmadığı için gelişigüzel yaptım testi tamamen.
Galaxy S
Ya birsey soyleyimde kusura bakma benim s23 ve s25 kamera testini inceledim yabanci youtubelerde s23 daha iyi cektigi **bleep** ettim. S25 kamera performansı kısıtlı olarak satmışlar yoksa anlayamadim. İşlemci bu kadar iyi yapıyorsa neden kameralari geliştirmiyorlar.
mtrnn
Active Level 6
Galaxy S
Kamera anlamında bazı sıkıntılar yaşıyorum. Beklentim çok yüksek olan biri değilim, işimi görüyor fakat bu kabul edilebilir bir durum değil. Manzara vs. fotoğraflarında kaliteli çekimler yapabiliyorken masadaki defter kağıdında yazılanları çekerken çok kötü sonuçlar alıyorum. Geçen gün birçok mağaza gezdim, yaklaşık 6 farklı s25 cihazı inceledim ve durum tamamen aynı.
Galaxy S
Tsk ederim bende s23 den devam s25 alacak degilim ama kamera gelistirirse alirim ama olmazsa S24 Ultra alinir gibi. Simdilik S23 yeter.
mtrnn
Active Level 6
Galaxy S
Cihazınız işinizi görüyorsa dokunmayın. Hem maddi açıdan hem de sürdürülebilirliğe katkı sağlama açısından çok önemli bir karardır bu. S23 gayet güzel bir cihaz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Ben bu cihazı nereye kadar götürürse (minimum 7 sene) kullanmayı düşünüyorum. 😊