Sinaninox
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-14-2024 11:47 AM in
Galaxy S
Kullandığım Samsung s24 Ultra yurt dışı menşeli. Vodafone hattı kullanıyorum 1 sim 120 gün doldu kapandı
Kendisinin ikinci siminde kullandığım Vodafone hattını takınca ağ bağlantısı yok şebeke yok sadece acil çağrılar diyor. Vodafone hattımı başka telefon a takınca sorun yok 2 sime yakınlarımın Turkcell ya da Türk Telekom sim takınca çalışıyor Ağ ayarlarını sıfırlamak çare olmuyor. Vodafone sim kartı kullanıyorum. Vodafone müşteri temsilcisi sim kartı güncelledi problem gitmedi yıllardır utra serilerini her yıl yeniliyorum Samsung bu sefer üzdü
Aynı şekilde benimde çözüm bulamıyoruz acil çözüm #Samsung #BTK #Vodafone ya da iPhone geçme zamanımı geldi
Kendisinin ikinci siminde kullandığım Vodafone hattını takınca ağ bağlantısı yok şebeke yok sadece acil çağrılar diyor. Vodafone hattımı başka telefon a takınca sorun yok 2 sime yakınlarımın Turkcell ya da Türk Telekom sim takınca çalışıyor Ağ ayarlarını sıfırlamak çare olmuyor. Vodafone sim kartı kullanıyorum. Vodafone müşteri temsilcisi sim kartı güncelledi problem gitmedi yıllardır utra serilerini her yıl yeniliyorum Samsung bu sefer üzdü
Aynı şekilde benimde çözüm bulamıyoruz acil çözüm #Samsung #BTK #Vodafone ya da iPhone geçme zamanımı geldi
4 Comments
axeno
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-14-2024 11:56 AM (Last edited 07-14-2024 11:57 AM ) in
Galaxy S
Hocam yd telefon kullanıp telefona laf atmanız cok garip durum biliyorsunuz değil mi? Telefonlar ydden alınsın diye üretilmiyor. Bu bir sorun değil. Çözümünü bulursam linki bırakacağım bu forumda konuları açılmıştı.
axeno
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-14-2024 11:56 AM in
Galaxy S
Sinaninox
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-14-2024 12:29 PM in
Galaxy S
Onu denedim kardeş fakat yazdığımı okumuşsun vodofone hattında sorunu yapıyor altta samsung btk vodofone diye yazdım senelerdir samsung kullanmaktayım aynı şekil hep yurt dışı çok geri gitmeyeyim s20utra s22utra larda 1 ri kapanınca diğerine takınca sorun yok bunada türktelekom türkcell takınca yok ama yapay zekadanmı yada ne sebeple bilemiyorum telefonu kullanamıyorum
axeno
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-14-2024 03:23 PM in
Galaxy S
Knox sürümüyle alakası olabilir. O zaman Vodafone değiştirmek veya tel değişmek hariç çözüm yok piyadafa