cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24fe ve one ui 7

(Topic created on: 05-01-2025 12:23 PM)
54 Views
AlperGüler
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Forumda bu s24fe kullanıcıları neyin spamını yapıyo anlamış değilim zaten genel olarak geciken bir güncellemeydi başta reklamını yapmaları vs. Amiral sınıfları dururken orta sınıflara güncelleme vermezler ilk s24 alır sonra s23 belki Fe lere geçerler yada s22 bile onlardan önce alır Samsungun kararı bu , yok elmaya geçerim diyenler hayatlarında elma kullanmamıştır adamların orta segmenti yokki her serisi amiral sınıfı yani o paralara tabiki güncellemede sınıf ayrımı yapmazlar verirken ama burdan bir not daha ekleyim samsung kadar insaflı değiller en yeni özellikler diğerleri kaldırsa bile son çıkan pro versiyonlara veriliyo yani samsungun bu konuda hakkını yedirtmem çıkıp nowbar bile s25e özel dese hakkı vardı ben aynı zamanda elma kullanıcısıyım ordan biliyorum konumuza gelirsek s24 fe planlana tarihe göre 20 mayıstan önce gelicek beklemede kalın boş boş postlarla formu doldurmayın sorunları olan insanların gönderilerini göremiyoruz ve ayretten orta segment kullanıcılarına önerim var elinize para geçer geçmez düz model elma almayın önce bi amiral sınıfı cihaza geçin benden tavsiye ciddi olarak donanımsal olarak falan yakın gördüğünüz cihazlar kullanımda çok farklı hissettiriyo 

Sağlıcakla kalın iyi günler 
29 Comments
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Boş postu sen atmışın Alper. Dünyadaki her yer aldı MENA ve Türkiye almadı sadece. Rahatsız oluyorsan uygulamaya girme, burdaki sıkıntı hak arayanlarda değil sende bence.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Kaç hafta önce aldılar ?
0 Likes
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Dostum bu hafta başında aldılar ama sorun bu değil. Güney Amerika ve Asya bizden hep geç alıyor. Biz MANE bölgesinideyiz genelde EUX aldıktan hemen sonra bize geliyor. Şu an SM-S721B'nin satışa sunulduğu MANE ve Türkiye harici her yer güncellemeyi aldı insanların zoruna giden bu. Ayrıyeten doc.samsungmobile.com üzerinden CSC'leri tek tek yazarak bölge bölge kıyaslayabilirsin TUR güncellemeyi ilk alanlardan.
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Bende onu diyorum işte güncelleme s23 ten sonra geldi tr ye gelip gelmemesi hakkında bir yorumum yok o da 1 hafta içinde gelicektir yıllardır samsung kullanıcısıyım tr ne zaman adamdan sayıldı ki ama benim yorumum daha çok s24 ile neden gelmedi diyenlere yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
0 Likes
Ejder966
Active Level 5
Galaxy S
Aldılar işte. Bizi de 20 gün bekletip 20 günün sonunda 20 gün ileriye attılar. Dünyadan habersizsiniz ama post atmak için hazırda bekliyorsunuz
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Gün söyle ?
0 Likes
Ejder966
Active Level 5
Galaxy S
Seninle çene yaristirmiycam bak postuna 50 tane savunma geldi sana yeter bu kadarı. İnsanların hayalkırıklıgını spam diye nitelendiremezsin.
0 Likes
s24fe
Expert Level 2
Galaxy S
Yav konu o değil ki.Evet her cihaz geç aldı fakat S24FE modeli özelinde 43 bölgeye verildi bir tek Türkiye es geçildi.Bizim isyanımız buna idi.Tamamen Samsung Turkiye'nin hatası.Güncelleme süper bu arada.Samsung bundan sonra dengeleri degistirecek.Fakat Samsung Turkiye'nin tutumu insanın midesini bulandırıyor.
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Dünya almış bir biz kalmışız savunmaya bak.😂
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Saygılı konuşun lütfen