cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24U KAMERA

(Topic created on: a week ago)
114 Views
Axlkx1
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar ,şu telefonun kamerasından memnun olan gerçekten var mı? Beni kamerasının performansızlığı her örnekte bir kez daha şaşırtıyor. 

MANZARA çekimlerinde (şehir manzarası, dağ manzarası, orman manzarası, güzel bir caddenin manzarası) NETLİK konusunda ve IŞIK DENGESİNİ KURMA konusunda mağfediyor beni.
Alt seviye başka bir markanın telefonunu satın aldım. Gerçekten özellikle fotoğraf konusunda daha iyi performans verdi birçok fotoğraf örneğinde.
SORUNLAR:
Manzara çekimlerinde GÖLGE alanlar fazla karanlık, GÜNEŞLİ alanlar AŞIRI PARLIYOR. Güneşli alanı düzeltmek için eksi pozlayınca gölgeler daha da kararıyor.
Yine manzara çekimlerinde SANKİ elini titretmişsin gibi, NETLİK sorunu oluyor(10 000Tl lik telefon bunu yapmıyor mesela).
Çok güzel bir caddeden geçiyordum(çiçeklerle, ağaçlarla falan süslemişler caddeyi) videoda hangi modu kullandıysam kullanayım, hangi ayarla oynadıysam oynayayım bir türlü gözümü azcık tatmin edecek bir şey ortaya çıkramadı. Yolun kenarındaki çiçekler ön plana çıkamıyor, ağaçlar gerçekçi görünmüyor, VE TABİKİ DE ışık dengesini ayarlayamama sorununu videoda da yapıyor. 

Lütfen taraftar gözü ile bakmayın şu olaya.
NOT: yakın mesafe çwkimlerinde ve iç mekan çekimlerinde genelde sorun yaşamıyorum, geniş alan çekimlerinde(CADDE-DAĞ-ORMAN-ŞEHİR manzaraları)sorun yaşıyorum.

8 Comments
OzzimaN
Expert Level 3
Galaxy S

samsungun birçok modelini kullandım kamera konusunda seninle aynı fikirdeyim dostum. ve renkleri olduğundan aşırı parlatıyo doğallık pek yok 

Axlkx1
Active Level 6
Galaxy S
Ben bie daha riske girip dw telefon almam, bana EKRANI ÇOK PARLAK iyi bir KAMERA (telefon değil, bildiğimiz kamera) önerebilecek var mı?
Ekranının parlak olması çok önemli(çekim anında ,ne çekdiğimi eş zamanlı görmeliyim)
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Sorun yaşadığınız fotoğrafları burada paylaşmak isteyebilirsiniz.
Galaxy S
Mesela beğenmediğiniz bir fotografi paylaşın da gerçekten sorun olup olmadığını tartışalım
ErolEfe
Active Level 5
Galaxy S
Ayarlanabiliyor... Eğer ayarlamayı iyi bilirseniz düşük modellerde bile güzel bir çekim fırsatınız olabilir.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Aslında ben tam tersi düşünüyorum güneş ışığı alan heryerde rakipsizdi geçen sene ama iç mekanlarda sapıtıyodu bide şöyle bir durum var s24 ile samsung kameraları daha doğal hâl aldı aynada ne görüyosan onu gösteriyo ama tabi bizler daha renkli fotoları sevdiğimizden yada apple tarafında sarımtırak tonlar daha hoş geliyo
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Memnun Olmamanız İlginç Gerçekten Ben Atılan Fotoğrafları Gördüm Çokkez Çok İyiydi Hepsi
Axlkx1
Active Level 6
Galaxy S
Çektiğin fotoya yakınlaştırma yapmadan bakınca bir albenisi bazı kişiler için olabilir(ki bana göre o hali bile güzel görünmüyor, çünkü gözümün gördüğü ile alakasız, boyanmış bir şey görüyorum ben)
Ama çektiğiniz fotoyu galeride azcık kurcaladığınızda, yani çift parmakla azcık zoomladığınızda, 1-) Fotoğrafı NET çekme konusunda sorun yaşatıyor
2-) gerçek dışı görüntü veriyor( mesela ağaçlar, ağaç hissi uyandırmıyor, boyanmış bir şey gibi görünüyor)
0 Likes