cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24FE yerine S23 almak istiyorum

(Topic created on: 11-26-2024 08:50 PM)
213 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

S23 küçük bir telefon olduğu için ve ekran çerçeve oranı daha iyi olduğu için S23 almak istiyorum fakat bazı kişiler S24FE alırsan daha uzun ömürlü olacağını söylüyorlar. S23 almak mantıklı mı sizce?

8 Comments
SM-S901E_DS
Active Level 7
Galaxy S
Mantıklı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 Hala Alınabilir Bir Cihaz S23'üde Uzun Yıllar Kullanırsın Rahat 5 Sene Sonra Güncelleme Almayacak Ama 5 Senedende Fazla Kullanacaksan S24 Fe Mantıklı Olabilir Ama S23 İstiyorsunda Dediğim Gibi Hala Alınır Taş Gibi Bir Cihaz 👍
s24fe
Expert Level 2
Galaxy S
İşlemci olarak daha güçlü.Gerçekten öyle.Arka yüzey daha geniş olduğundan çok serin cihaz.

Pil ömrü olarak S23'lerin hepsiyle kapışırım.Günde 4 saat tel kullanan biri 2 gün şarj etmese bile pili yetecek bir cihaz.Elimden düşmez her türlü pil tüketen eleman ile kullanırım bana mısın demez.

7 yıl güncelleme,Visiual Engine gibi güzellikler de cabası.

Takmışlar çerçeveye.1,99 nasıl kalın olabilir ki ya.Hic göze batmıyor 6,7 inç kocaman ekran çerçeveye bakana kadar gözün yoruluyor zaten.

S23'ün S24FE'ye karşı tek artısı boyutu.Geri kalan her şeyde 1 eksisi var.

Hesabımda çeşitli testler bulunuyor inceleyebilirsiniz,S24FE süper
Galaxy S
S23 daha iyi expert raw destekli ayrıca s23fe kullanmama rağmen s24fe büyük geldi boyut olarak s23fe bile daha ideal düz s23 e yakın denilebilecek boylarda
FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S
Güncelleme desteği hariç s23 alınır zaten şahsen ben ikisi arasında kalsam kesin s23 alırdım
memoli81
Active Level 3
Galaxy S
Googleden vs yap farka bak kafana yatanı al bence s23 güncelleme konusunda bence kimse bi tefonu 7 sene kullanmaz diye düşünüyorum s24 fe işlemci den dolayı biraz fazla ısınıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Valla 7 sene belki kullanırım hocam o da %10 ihtimal dayanmaz bencede o kadar
Sezgin61
Active Level 7
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla s24 fe de yakınlık sensörü yok, ultrasonic parmak izi sensörü yok, expert raw uygulaması yok, ön kamerada otomatik odaklama yok, doğal olarak da ön kamerada ikili piksel de yok. Aklıma gelenler bunlar. Ama sen gene iyi araştır.