cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10+ Uygulamadan Atma,şebeke, Chrome Donma, Pubg Oynarken Bildirim Paneli Sorunu

(Topic created on: 06-29-2020 12:33 AM)
1228 Views
ismail94
Active Level 3
Options
Galaxy S

Ilk oncelikle Chrome ve Instagram'dan atma sorununu paylasmak istiyorum. Yaklaşık 2 gundur instagramdayken beni durduk yere atiyor. Esimde a50 mevcut fakat yapmıyor. Chromedayken bundugum sayfa donup duruyor. Yanit vermedi diyor.

Arkadaslar bu telefonu 6500 e aldim. Batarya kapasitesi yuksek, sistemsel ve donanimsal iyidir diye. Ne yazik ki beklentilerimin altinda sacma bir telefon cikti. 1400 e aldigim general mobile de bile daha iyi bundan emin olabilirsiniz.
Iphone 8 plusta pubg mobile oynarken karakteri saga sola cevirirken istediginiz tepkiyi veriyor hassasiyet ayarlarini kendinize gore yaptığınız zaman.  Fakat bu telefon sanki eşegi yuk yuklersin ya ayni o sekil. Telefon ustten ve alttan asiri derecede isiniyor. Ya 6500 u ben copten bulmadim kardesim. General mobil denen telefon bile 3 4 el attiktan sonra yaklasik her el 30 dk gibi sure suruyor anca s10+ kadar isiniyor ama ne hikmetse s10+ da daha bir oyun bitmeden telefon sanki firindan cikmis elimi yakma derecesine geliyor elim terliyor ve bu durum beni son derece rahatsiz ediyor. Telefon pubg oynarken 2. Elimi atarken cok isinmasindan dolayi 0.1 lik bazen 0.2 lik kasmalar meydana geliyor ve bu oyunda 0.2 yada 0.1 lik kucuk kasmalar kabul edilemez. Tuşlu telefon degil bu bosuna 6500 tl vermedik. Telefonu sifirladim hala ayni sorun devam etmekte. Oyun oynarken bildirim paneli asagi dusup duruyor elim carpiyor dakika basi. Geri ve cikma tusu icin gameboosterdan engelleme paneli yapmissiniz eyw ama su bildirim panelinin asagi inmemesi icin de bir uygulama entegre etseydiniz ya. Iphonelerin hepsinde var. Denetimli erisim diye adam guc dugmesine bilmem kac kere basinca bildirim panelinin golgesi bile dusmuyor asagi. Yani ben bu telefona bir not verecek olursam 10/2 puan rezalet kesinlikle paraniza kiyip da bu telefonu almayin aldirtmayin. Iphonede batarya sorunu mevcut eyw ama en azindan oynadiginiz bir oyun varsa son derece zevk alarak oynayabilirsiniz sizi uzmez. Bu telefon yaklasik 1 ay oldu bende olali geri donusu de yok artik. Iade de almazlar ki a50 daha 1 gunlukken iade icin talepde bulunmustum. Bana servise gonderin diyorlar. Musteri memnuniyeti sifir abi.
Bir de hicbir telefonda gormedim sadece samsungda bu sorunu yasiyorum. Ornek gene pubg uzerinden vericem.
Oyundayken ekranin herhangibir bos yerine(eğilme, yatma,kalkma,nisan alma imleçleri haric bos bir yere) bastiginizda ekran birden yukari yada asagi kayiyor. Oyunu oynayan bilir duz duran bir hedefe sıktıginizda ekran birden yukari yada asagi kayiyor yani mermi duz gitmesi gerekirken nisan aldigim yerin ustune yada altina yada sagina soluna gidiyor. Yani bunu iphonede,general mobilede denedim ama samsung s10+ ki kadar kotu bir tepkime ile karsilasmadim. Ekran buyuk evet görüntü kalitesi guzel fakat jiroskop kullananlar icin uygun bir telefon degil. Normal oyuncular icinde.
Anlattigim seyler basit gibi gelsede insanin oynadigi oyundan da, yaptığı farkli islemlerden de sogutuyor. Gider gene bi gm alirdim 30 fps alirdim oyundan ama olsun bu kadar sacma sapan sorunlarla karsilasmazdim. 
Ozellikle telefonun cekim kuvveti etrafimda arkadaslarimin kullandigi telefonlarin cekim kuvvetine kiyasla asiri dusuk berbat.
Ayni yerde 10 kisiyiz hepimizin hatti turkcell
Iphone 11
Xhaomi note 8 
Iphone 7 
A50
General mobile 5
Huwai mate 10 lite
Iphone 5 s 
Iphone 7plus
Samsung s10+(benim)
Oppo reno 2
Ayni noktada durduk denedik de hatta hepimizi turkcell hattiyiz. Hatta operatoru de aradik yaklasik 200 metrelik bir alanda dolasmadigim yer kalmadi. Adamlar youtubeden, instagramdan,facebooktan vs her yerden her seyi izlerken 4.5 g de benimki h+ gosterip twitter lite bile giremiyordu. Adamlarin bulundugu konumda bekleyip hatta telefonlari yan yana koyup sebekenin gelmesini bekliyoruz yok abi gene yok. Ben bu telefonu almak ile hayatimin en buyuk hatasini yaptim. Abi samsungun malini kimseye tavsiye etmeyecegim cevremdeki adamlar ne oldugunu gorduler zaten. Yazik yani musteri memnuniyeti sifir. Samsungu ararsin telefonu sifirla onu sifirla bunu sifirla, teknik servise gonderirsin adam der bunun sorunu yok. Yani o teknik servisteki adamlar sadece parca degistirmek icin var. Yazilim guncellemesini yapan adamlarda sirf biz guncelleme getirdik demek icin var. Bu sistemin degismesi gerek bu duzenin. Ben sifir telefonu tutup da servise gonderirsem ki eski samsung telefonumda yasadim aynisini bir yerini ciziyorlar tamir ettikten sonra yada telefon darbeye ugramis deyip garanti kapsami deyip geri gonderiyorlar. Memnuniyet mi? 0 abicim 0. Ben bu telefondan gram memnun degilim 6500 tl yi hicbirinize helal etmiyorum. Sevdiklerinizden cikar diye temenni ediyorum. 
Ben cok telefon degistirdim belki 1 sene icerisinde 4 telefon aldim sattim. Iphone vardi onu da bataryasi icin tercih etmedim. Ama keske satmasaymisim. Batarya,ram yuksek diye aldanmayin samsunga. Hatalar ile dolu bir telefon. Kucuk ayrintilar onemsiz geliyorsa alin. Ama performans ve zevk bekliyorsaniz size asla tavsiye etmiyorum. Bu telefonu ben ne yapacagim simdi. Isime yaramayan beni tatmin etmeyen bir telefonu ne yapayim? Samsung pismanliktir. Almayin aldirtmayin. 1 ayda cektigim sorunlar bunlarla da sinirli degil. Aklima geleni yazdim haricinde de kucuk ama can sikan sorunlari var. Telefonu toplama parcacidan aldiklari parcalari birlestirerek yapmislar yani oyle diyeyim anlayin. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ismail94,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
ismail94
Active Level 3
Galaxy S
hadi bakalim hata raporu gonderelim 😂 ne kadar ilgilenilecek 😂 bak simdideb yaziyorum buraya. Soyledigini ezbere soyleyen musteri temsilcileri, sonuca ulastirmayan teknik servis. Ama olsun gene deneyecegim sonucsuz kalsa bile. Benim tahminimce yazilimsal da var ama donanimsal hatalar daha yuksek. cunku telefon isinmaya baslayinca genellikle oyunda donmalar vs meydana geliyor. oyunun ilk 20 30 dk sindan bahsediyorum cok degil. bu isinmalar normal degil. teknosa uzerinden aldim yani bana sahte urun yada teşhir urun gondermeleri %0 cunky ozellikle sordum teşhir urunu olmasin teşhir urunu mu diye. telefon sifir kutusunda geldi.telefon cekim kuvveti ise en cok canımı sikan konulardan birisi. resmen samsung bu konuda sinifta kalmis diyebiliriz
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ismail94,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes