Original topic:

S24FE alınır mı?

(Topic created on: 05-14-2025 09:03 AM)
137 Views
bengisunur
Active Level 3
Options
Galaxy S

Şuan A32 kullanıyorum ve telefon korkunc derecede kasıyor bazen kendi kendine "durduruldu" tarzında bir şey çıkıyor DELİ GİBİ DONUYOR ve birini ararken bile yada Spotifydan şarkı değiştirirken bile çok uğraştırıyor. Mecbur telefon alacağım ve s24fe düşünüyorum fazla oyun oynayan biri değilim ama sosyal medya çok kullanıyorum ve online kitap çok fazla okuyorum öğrenciyim ve bütçeme en çok uyan bu oldu herkes S serisi daha iyi dediği için bunu düşünüyorum değer mi acaba?

18 Comments
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Fiyatına göre muazzam cihaz. S25 ile karşılaştırma yaptım arada 20.000 tl **bleep** var özellikler neredeyse aynısı. Kamera neredeyse aynı teknolojiler aynı. Sadece ekran bir tık daha iyi ve işlemci birazdaha yüksek. Kesinlikle alıbilir telefon diyebilirim o fiyata
bengisunur
Active Level 3
Galaxy S
tesekkurler😊🙏
Galaxy S
Bence tek eksisi o kalınlık ve çerçeve
bengisunur
Active Level 3
Galaxy S
bencede size katılıyorumm. kamerasi iyi mi peki sizce?
0 Likes
bwdirS24FE
Active Level 4
Galaxy S
Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin yazdığın ihtiyaçları fazlasıyla karşılar.
bengisunur
Active Level 3
Galaxy S
tesekkurler🙏
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Geçilir. Fiyayına değer. Oldukça güçlü bir cihaz olmasının yanı sıra kamerası da hem telefoto ve ultra geniş açı destekliyor ve kameraları da oldukça yüksek kalitede. Batarya performansı da iyi sayılır. Ekran çerçeveleri dışında ekranı da oldukça kaliteli. Geçebilirsiniz.
bengisunur
Active Level 3
Galaxy S
tesekkurler yorumunuz aklima yatti cok sagolun🙏
0 Likes
Tyhan
Active Level 8
Galaxy S
Fiyatına göre başka önerebileceğim bir cihaz yok. Güzel tercih olur.